Comisarul şef Militaru şi Loredana Miulescu, trimişi în judecată în dosarul DNA...

Comisarul şef Militaru şi Loredana Miulescu, trimişi în judecată în dosarul DNA „angajări în MAI”. Vezi cum „pasau” păcăliţii

3
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA i-au trimis în judecată pe comisarul șef Dorin Militaru, șeful biroului logistic de la Poliția Caraș Severin  şi pe Loredana Miulescu, arestaţi în dosarul „angajări în MAI”. Procurorii au stabilit faptul că inculpaţii au pretins unor cărăşeni câte 5000 de euro, promiţând că prin „pilele” pe care le au le vor rezolva angajări în Poliţie. În cazul lui Militaru s-a reţinut şi faptul că a primit 1.000 euro când era şeful comisariatului militar din Reşiţa, promiţându-i denunţătorului că-i va aranja angajarea la ISU, dar ulterior i-a restituit suma pentru că n-a rezolvat pe motiv că subiectele au fost supervizate de Bucureşti şi omul lui n-a mai ajuns la răspunsuri. Militaru o prezenta pe Miulescu ca fiind persoana care s-ar afla în relaţii foarte apropiate cu un „domn colonel de la Bucureşti, de la M.A.I.”.

După ce au dat banii şi au aflat că toate angajările în MAI au fost blocate, oamenii au reuşit cu greu să dea de Militaru sau de Miulescu, aceştia evitând pe cât posibil discuţiile şi susţinând că trebuie să recupereze banii de la Bucureşti. Procurorii DNA au interceptat mai multe discuţii în care Militaru o ruga pe Miulescu să mai restituie din bani, fiindu-i frică să nu se ajungă „la Cântarea României”, adică la procurori cu plângeri penale împotriva lor.

„Miulescu Loredana Monica:  Da, da, păi am întrebat-o pe NUŢI  , zic: „când să…?” Ştii, zice: măi nu ştiu, încearcă să suni, dar zice, cred că până-n prânz nu poţi să vorbeşti oricum cu el.

Militaru DOrin:  Nu, nu, nu am cum, că e altceva.. nu pot să răspund la nimeni. Na şi m-a sunat ăsta, mă, dar nu i-am răspuns, ieri că nu am avut când, dar acum vorbim, al bătrân, Feneş.

M.L.M.:  Ghiţă?

M.D.: De fapt m-a sunat fiu-su  şi după aia l-am sunat eu, ştii că…

M.L.M: Eu i-am scris mesaj astăzi. Zic: „staţi liniştit că zilele astea iau legătura cu dvs, eu mă duc încolo şi…”

M.D.: Asta i-am spus şi eu că sunt la Bucureşti…

M.L.M:  Nu ştiu sigur dacă o să vin, n-am primit răspuns şi ăsta, dar am spus că te sun Dorine şi te sun, că cu răspuns sau fără răspuns tot trebuie să te sun.

M.D.: Trebuie…tu ştii, fă ce ştii şi asta, că eu nu mai , sincer, nu mai încotro şi asta şi cu aia de la Dunăre(se referă la denunţătorul  Iancovici Mile, originar din Moldova Nouă,n.n.), ca să nu facă paşi în altă parte, ştii ?

M.L.M:  Păi şi cu aia, na….mai vedem.. Tu când vii, săptămâna viitoare oricum rezolvăm şi cu Ghiţă…

M.D.: Vineri noaptea.

M.L.M: …ceva, măcar dacă nu tot cu GHIŢĂ, dar…:

M.D.:  Asta e, măcar ceva, măcar….

M.L.M: Mişcat să vadă şi el că…

M.D.: Că se poate mişca.


Şi ăsta Nicu iară m-a sunat şi am zis: mă omule, stai un pic, eu ajung, vine şi Mona la Bucureşti şi asta şi facem…ai văzut ce a fost,  e înghesuiala asta, că dacă i-ar avea  în palmă ar zice: mă, mâine ia timbrele ,  şi gata! […]Uşor că şi eu îs mâncat, îţi spun…deci sunt  astea trei…aia de acolo cumva am mai liniştit că i-am dat partea aia şi asta, ăştia doi…eşti convinsă că eu sunt gajul au încredere în mine,  cei doi, ştii tu care..

M.L.M:  Da, ştiu.

M.D.:  Iar partea ailaltă, lista mea , acolo să nu-ţi povestesc cum mă sună şi asta, îi învălui dintr-o…n-am cum, deci…deci trebuie să mă ajuţi şi pe mine. […]

M.L.M:  Eu ştiu cum m-am dus la oameni şi ştiu ce am făcut şi ştiu ce am şi…

M.D:: Şi chestia, ţi-am spus, lu’ ăsta bine că i-ai trimis mesaj, ăla, NICU… dar nu cred că te sună, că dacă e mă sună pe mine, dar ştii, dacă te sună. Dar ştii, dacă te sună răspunde-le sau dă-le mesaj, ca să nu…

M.L.M: Da, da, i-am trimis la Ghiţă astăzi m-o sunat şi i-am scris, i-am aşa un mesaj: „vă rog staţi legătura cu dvs, mă duc încolo.”

M.D.:   Da da , ştie, că eu i-am spus lu’ tat-su, că asta…şi l-am calmat cumva, că trebuie făcut ceva, trebuie dat ceva la el mă, că  bă n-am putut tot, dar măcar jumate sau măcar două-trei sau…

M.L.M: Da, exact, o mişcare şi la ăsta şi…încetul cu încet, zic acuma încetul cu încetul că nu mai vreau să vorbesc, că vorbesc mult şi prost şi nu are rost.

M.D.: Nu, asta…vedem noi, dialogul face mult. Eu chiar astăzi acolo în discuţiile noastre şi aşa, ştii că dacă nu…eu sunt muşcat, eu mă pun în situaţia ta, pentru că…nu zic că procedez, şi eu procedez ca tine, să ştii, că mulţi mă sună şi nu le răspund că nu am ce răspuns să le dau pentru că depinde…şi atuncia…[…] Fă, fă ce ştii tu, ţi-am spus …ţi-am spus, şi eu sunt la înghesuială de nu mai ştiu dincolo şi ţi-am spus la ăla…cum  trece data de 15 mai adaugă două…că ţi-am spus măcar de ăla de scăpam din noiembrie şi până acuma, pe lângă două s-a mai adăugat o mie, o mie două sute mi-a ieşit, măcar de ăla să scap în prima fază şi ailaltă..

M.L.M: La câte au fost Dorine şi la câte până la urmă…ştii, nu mai…

M.D.:  Ştiu, asta-i un rahat.

M.L.M: Le dregem să fie bine şi să…un om care o făcut ceva şi n-o zis nimica, nu mai contează, n-au făcut alţii nimic şi au făcut gura mare şi…[…]

M.D.:  Da, da. Nu, nu, dar prin mesaj e cel mai bine decât…când putem vorbi în timpul zilei da, dar aşa nu, că nu ştii ce.

Militaru a fost trimis în judecatî pentru trafic de influenţă în formă continuată, iar Miulescu pentru trafic de influenţă în formă continuată şi a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, săvârşită în scopul ascunderii comiterii infracţiunii de trafic de influenţă. Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Caraş Severin.

3 COMENTARII

  1. o dar vai!!… acesti procurori sunt extraordinari.. ce convorbiri au gasit ei..!! Ba, mai lasati-ma cu fabricantii astia de dosare ! Ce mare trafic reiese de aici?? E plina tara asta de oameni competenti, pacat ca nu sunt pusi unde trebuie ..

  2. domnu BOTA unde sunt domne aia sase de care vorbeai si tu si DNA-ul?Iti spun eu ca nu sunt,dar stii si tu …E mai spectaculos sa nu spui asta,desi stii sau ‘joci’ cum ti se spune…De domnul procuror ti se rupe sufletul ca i se fabrica probe,dar Militaru e vinovat ca sa ai tu stiri senzationale sau ca sa intrii in gratiile …stii tu cui…La unii fara mila ,la altii suferind de-a dreptul ca ne-ai inebunit cu nevinovatia procurorului…desi stii si tu ce se intampla de fapt in tara asta…Sarbatori fericite tie si domnului procuror…

  3. Dragos,[…] Dragos a invatat un lucru de pe la TV sau fratii mai mari- presa este a 4-a putere in stat.
    Orice putere ca sa creasca este din cand in cand curva. A invatat si asta.

    Un ‘stimabil’, principe machiavelian, afirma- scopul scuza mijloacele. A invatat si asta.
    Acest mindset este imbratisat insa de oameni lipsiti sensibilitate, de caracter, de spirit crestinesc daca vreti.

    E insa greu sa fii diferit.

    Multe succesuri in cariera tovarase!

    ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.