Cornelia Corescu: „Nu mă simt vinovată pentru nici una dintre acuzaţii” UPDATE...

Cornelia Corescu: „Nu mă simt vinovată pentru nici una dintre acuzaţii” UPDATE Decizia CAT

2
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, recursul Corneliei Corescu, fostul şef al ITM Timiş, şi al lui Vasile Medeşan, fostul secretar general al PD-L Timiş, împotriva deciziei de prelungirii stării de arest în dosarul „bani pentru PD-L”. Apărătorii celor doi au susţinut că nu există nici un motiv pentru care Corescu să influenţeze vreun martor deoarece „nu are nici un interes.


În plus de audiat mai este denunţătorul Aurel Grindiş, iar toate discuţiile acestuia cu Cornelia Corescu au fost înregistrate. Ar fi o sinucidere procesuală pentru Corescu să încerce modificarea probatoriului”. Avocatul lui Medeşan a asusţinut că menţinerea acestuia în arest „nu profită nimănui” deoarece şi-a recunsocut acuzaţiile. Medeşan a cerut să fie eliberat pentru că nu prezintă un pericol social, iar Cornelia Corescu şi-a motivat solicitarea prin faptul că „am în sarcină mai multe sarcini sociala care de trei ani sunt suspendate. Nu mă simt vinovată pentru nici una dintre acuzaţii”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins cele două recursuri, inculpaţii rămânând după gratii.

2 COMENTARII

  1. Minciuna este definitorie pentru caracterul acestei vieţuitoare, minciuna pentru ea este ca aerul, este hrana ei fizică şi spirituală; Sarcinile sociale de care face vorbire sunt adevărate, mai trebuie să ademenească nişte vieţuitoare în capcană !!
    Câtă mârşăvie,nici după atâta stat la răcoare,mintea nu i
    s-a limpezit! Nici măcar căinţa nu are, pentru cele ce a săvârşit cu atâta neruşinare ! DAR….am uitat, nu este OM, este vieţuitoare şi încă o vieţuitoare târâtoare !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.