Cum îşi comanda şpăgile Gabriela Ionescu, directorul adjunct de la Finanţe

Cum îşi comanda şpăgile Gabriela Ionescu, directorul adjunct de la Finanţe

6
DISTRIBUIȚI

Gabriela Ionescu, directorul adjunct de la Finanţele Publice Timiş, arestată în dosarul DNA „şpagă la Fisc”, era extrem de precaută să nu-i fie interceptate discuţiile telefonice, dar în acelaşi timp nu ezita să-i transmită denunţătorului, pe care-l proteja să nu-i fie blocate conturile firmei, ordine precise privind şpăgile pe care şi le dorea.


Când şi-a amenajat curtea noii sale case de la Moşniţa Nouă, Ionescu şi-a comandat pomii prin intermediul complicelui său Dinu Călin. Acesta s-a dus la denunţător cu un catalog cu pomi fructiferi şi cu o coală de hârtie pe care şefa de la Finanţe a scris cu mâna ei ce-şi dorea. Ulterior, în 15 şi 30 octombrie, Ionescu a primit personal acasă de la denunţător pomii.

Gabriela Ionescu nu a ezitat să se ducă personal, în 10 octombrie, la unul dintre punctele de lucru ale firmei denunţătorului să-şi aleagă tufe de trandafir şi alte flori pe care nu le-a plătit. Şi-a dorit şi a primit o seră metalică, în valoare de 500 de euro, care a ajuns în curtea casei directorului adjunct de la Finanţe prin intermediul lui Dinu Călin. De altfel, în timpul percheziţiei la casa Gabrielei Ionescu, anchetatorii de la DNA au găsit 16 pomi fructiferi, sera metalică şi două cutii cu iarbă de gazon.

6 COMENTARII

  1. Asta e mizilic, pe mine m-a jefuit de banii cu care si-a facut casa, si-a luat masina si a plecat la shoping in Germania. Nevasta-mea ii cara banii cu sacosa, da nu ma intreaba nime nimic!

  2. Te-ar intreba Niki, dar te cauta. Te-ai dat la fund. Ai plecat ca un misel din tara. Ti-ai lasat nevasta in urma pe post de trasmitator/emitator catre doamna si domnul…ziaristi de casa.
    Hai acasa Niki: casa ta e acasa!

  3. Domnule Dragos Bota vad ca scrieti de toti derbedeii si toti mafiotii din acest oras ii pozati,ii filmati stiti tot ce se intampla de ei dar de infractorul de Olari Ionel nimic ca si cum nu ai vi auzit in viata ta de el.De ce oare?
    Iti este frica de el?
    Te are cu ceva la mana?
    Te-a cumparat?
    Nu pot sa inteleg de ce?
    El a facut mai mult rau decat Ioneasca,Corescu,si altii de care tot ai scris el a lasat oameni pe drumuri,el a stiut tot ce se intampla ce a facut cei de la Radison ,cu acordul lui au facut infractiunile cei doi de la Radison el a fost partas ,complice la toate escrocheriile lor ,mergea cu ei in afara tarii la meciuri de footbal .De ce nu faceti o investigatie ? Sa intelegem ca il protejati?
    De ce nu va interesati? Il considerati om cinstit ?
    Si in momentele astea el face escrocherii?
    DNA_UL de ce nu se sesizeaza ?
    Parchetul toate institutiile care ar trebui sa il cerceteze pe acest derbedeu .Chiar nimeni nu poate sa ii faca nimic?
    Inseamna ca ii are pe toti la mana?
    Vrem dreptate ?
    In numele celor care am ramas pe drumuri si el se lafaie

  4. Eu am iubit-o pe Gabriela in anii 1986-1987 pe cand era studenta la stiinte economice.A avut o ascensiune fulminanta,dar din pacate nu s-a putut limita . CAT DESPRE DENUNTATORI,ACESTIA SUNT NISTE MACATORI DE CACAT.Ii doresc lui Gabi sa fie tare si sa se reabiliteze cat mai repede.
    CU NOSTALGIA CLIPELOR PETRECUTE IMPREUNA.
    PARAIPAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.