Deputatul PD-L Popoviciu: „Sigur voi comenta desfiinţarea Antenei 3”

Deputatul PD-L Popoviciu: „Sigur voi comenta desfiinţarea Antenei 3”

4
DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L Alin Popoviciu le-a spus, astăzi, colegilor de partid ce dorinţă are de Crăciun – „să ajung comentator la Antena 3”. Ca şi coprezentator al galei organizate de tineretul democrat-liberal pentru ajutorarea unor cazuri sociale, Popoviciu a recunoscut că „nu credeam că o să ajung în această postură.


Mai am o singură dorinţă – să ajung, până la Crăciun, comentator la Antena 3. Sigur nu o să ajung, dar vă asigur că sigur comenta desfiinţarea Antenei 3”.

Când l-a prezentat pe secretarul Senatului, Gheorghe David, Popoviciu a ţinut să precizeze că „Senatul , dacă nu ar fi Ghiţă, n-ar exista. Senatul îşi fixează ceasul după ce-l al lui Ghiţă David, nu invers. Face concurs acum cu Vasile Blaga, care ajunge primul la 6 dimineaţa. La Camera Deputaţilor, şi noi venim la 6 seara şi la şi un sfert plecăm după ce semnăm condica”. Seria confesiunilor deputatului au continuat cu preşedintele PD-L Timişoara, Ovidiu Ciuhandu, cu care a fost coleg în studenţie. „El făcea cartofi prăjiţi, eu aduceam fetele”, s-a lăudat Popoviciu.

4 COMENTARII

  1. Vai si amar de asa ziaristi. Incercati penibil si lamentabil sa influentati opinia publica. NU FAC PARTE DIN PDL DAR AM FOST IN SALA IN RANDUL DOI CAND POPOVICI A ZIS ACEA FRAZA. Doar ca nu a mentionat NIMIC de desfintarea acelui post.

    Deci ziaristilor (mi-e jena de penibilul in care ati adus distinctia de ziarist) ACESTA e citatul COMPLET:

    “nu credeam că o să ajung în această postură. Mai am o singură dorinţă – să ajung, până la Crăciun, comentator la Antena 3.″

    SI ATAT!

    Restul de: “Sigur nu o să ajung, dar vă asigur că sigur comenta desfiinţarea Antenei 3″ ati umflat-o voi de la sine putere…

    RUSINE!

  2. Aceasta caricatura de om,face banatul de rusine.Nici nu a visat vreodata sa ajunga parlamentar,a fost acceptat de partidul mizer-portocaliu,tocmai pt.ca este un retardat.RUSINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.