Două surori, studente la Agronomie, lovite pe trecerea de pietoni

Două surori, studente la Agronomie, lovite pe trecerea de pietoni

4
DISTRIBUIȚI

Un accident grav s-a petrecut, în această seară, în jurul orei 21,20, pe trecerea de pietoni din faţa Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului de pe Calea Aradului din Timişoara. Un Opel, condus de Ioan Gavriloni, în vârstă de 62 de ani, care se îndrepta spre ieşirea din oraş, a lovit în plin două surori care traversau dinspre campusul universitar.


Mihaela Văduva, de 26 ani, şi sora ei Ana Maria, de 20 ani, din Mehedinţi, ambele studente la Agronomie, au fost luate pe capotă şi apoi proiectate pe caldarâm. Una dintre ele s-a ales cu răni grave la cap şi la picior, cealaltă scăpând cu răni mai uşoare. La faţa locului au sosit echipaje SMURD şi ale Ambulanţei, care le-au acordat primele îngrijiri medicale, după care le-au transportat la spital. Şoferul a declarat că nu le-a văzut şi că nu avea viteză. În urma testării a reieşit că avea o alcoolemie de 0,09, urmând să fie transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Poliţiştii de la Rutieră continuă ancheta.

4 COMENTARII

  1. Dacă era un puțoi de 20 de ani, sigur erau moarte până acum. La cât de distruși sunt ăștia, cu creierele spălate de manele și de Antena1 sau ProTV…

  2. in primul rand fata mihaela are 22 de ani si este anu 1 la master la vest,nu la agronomie,si sora ei este cea care este la agronomie la facultate.Sincer macar daca tot este stire sa fie datele esentiale corecte,ca altfel putem presupune ca toata stirea este plina de astfel de erori.In al 2-lea rand nu cred ca se va alege cu inchisoare soferul,fiindca alcoolul are un nivel sub limita legala,deci probabil doar sentinta cu suspendare.

  3. E foarte usor sa comentezi cand nu esti in cauza..inchisoare, speculatii…nimeni nu se gandeste ca i se poate intampla lui..sau parintilor lui..decat sa speculati mai bine va ganditi ca puteati fi in locul acelor oameni..e ceva groaznic pt toti cei implicati pt ca nici soferul la o adica nu a facut-o intentionat. Pe langa asta daca tot se dau stiri extra detaliate macar sa se dea corect pt k fata nu are absolut nimic la cap, are doar o fractura la picior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.