EXCLUSIV Primele condamnări în dosarele şpăgilor din vămi

EXCLUSIV Primele condamnări în dosarele şpăgilor din vămi

10
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat, astăzi, primele sentinţe în dosarele şpăgilor de la vămile din vestul ţării. Instanţa a amânat pronunţarea de la începutul săptămânii, după ce doi inculpaţi din lotul Naidaş şi-au recunoscut acuzaţiile aşa cum au fost formulate de procurorii DNA pentru a beneficia de o reducere a limitelor pedepselor cu o treime.


Ion Dăgăliţă, şef de tură la vama Naidăş, care a fost acuzat de de luare de mită în formă continuată  şi aderare la un grup infracţional organizat, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, având termen de încercare şapte ani. De asemenea, acestuia i s-a interzis ca pe perioada pedepsei şi încă doi după aceea să mai lucreze ca poliţist de frontieră şi s-a dispus confiscarea de la acesta a sumei de 350 euro şi 450 lei, valoarea şpăgilor pe care acesta a recunoscut că le-a primit conform rechizitoriului DNA.  Traficantul de ţigări Ionuţ Simu, acuzat de aderare la un grup infracţional organizat, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Împotriva sentinţelor de astăzi se poate face recurs care va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procesul celorlalţi 53 de inculpaţi din lotul Naidăş va continua într-un dosar disjuns, urmând să se stabilească exact cine va judeca deoarece magistratul care a dat primele sentinţe a făcut cerere de abţinere.

10 COMENTARII

  1. IUJE, boule, unde ma-ta vezi tu comdamnari, bou incaltat ce esti si nenorocit prost, asa cum te-a facut vaca de maica-ta!!!!
    Oricum , faptul ca esti un politist de la IJPF CS, ma face sa cred ca nu ai nimic in cap, cretinule!

  2. Corect, cei doi au fost deştepţi,restul,după câţiva ani, după ce avocaţii le vor papa toţi banii, vor lua câţiva ani, cu EXECUTARE :))!

  3. ihihi, sa nu mai spuneti ca doar politia de frontiera e degeaba, acum se poate vedea ca si DGA, DNA si JUDECATORIA MANANCA BANII CONTRIBUABILILOR A PROASTA, au stricat o gramada de bani numai pentru deplasarea celor doua elicoptere, iar ei platesc cu suspendarea…LA MULTI ANI ROMANIA!!!

  4. uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am skepat !!!!!!!!!!!!!!!!
    traiasca Judecatorii si sefii nhosti din Minister care ne apara . huoooooooooooooooooooooooooooo la aia care tot niau muscat di c’ur.
    sa va manca canceru ca niatz vrut reul.

  5. multa sanatate la baietii de la naidas…si bafta cu procesul….celor 2 care au scapat…foarte tare…da eu unu cred ca e un tertip de al dna ului…sper sa nu am dreptate dar Dumnezeu sa fie cu voi….urmatoarele critici la adresa mea o sa le accept ca atare…pentru ca stiu de fapt ce a fost…din afara se speculeaza mult si de asta vb oamenii….de fapt asta e si menirea lumii….sa vorbeasca …si dna ului i a venit ca o manusa treaba asta

  6. „Adevarul asteapta, numai minciuna e grabita”, spunea A. Vlahuta!
    Domnilor, si doamnelor care vreti raul oamenilor ce au fost jertfiti pentru altii, are sa vina ceasul cand veti fi judecati aspru….de cine va este voua frica! Si voi veti avea cu executare!
    Sa va dea D-zeu dupa inima !

  7. foarte urat din partea celor care se bucura! felicitari celor 2 ca au scapat si bafta pe viitor celorlalti. iar pt cei care se bucura ca p….. sa stiti ca roata se intoarce pt toata lumea si ca nu trebuie sa va bucurati de raul altuia!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.