EXCLUSIV Procurorul general al României şi-a luat doctoratul la Timişoara cu o...

EXCLUSIV Procurorul general al României şi-a luat doctoratul la Timişoara cu o lucrare despre crima organizată

2
DISTRIBUIȚI

Alertă de gradul zero, astăzi, la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara – procurorul general al României, Codruţa Kovesi, şi-a susţinut teza de doctorat, având ca temă „Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal”.


 Comisia de evaluare l-a avut ca preşedinte pe decanul Facultăţii de Drept, Radu Motica, conducătorul ştiinţific al doctoratului fiind Viorel Paşca, unul din avocaţii celebri ai Timişoarei. Zona a fost discret supravegheată, având în vedere că la susţinerea lucrării au fost prezente nume importante – fostul procuror general al României, Mircea Criste, şeful SRI, George Maior, procurorul general adjunct Marius Iacob, dar şi numeroşi şefi sau simpli procurori de la Parchetele din zona Banatului. După susţinerea lucrării, comisia i-a acordat calificativul de „magna cum laudae” procurorului general. ” A fost un moment emoţionant. Am ales ca temă crima organizată pentru că în 2004, când am început doctoratul, nu eram procuror general, ci procuror la DIICOT. Eram în perioada de pionerat în care se foloseau investigatori acoperiţi, livrări supravegheate. Era şi este în continuare o temă de actualitate”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Codruţa Kovesi.

2 COMENTARII

  1. ASA SE IAU DOCTORATELE IN ROMANIA ! PERSOANE IMPORTANTE DE LA BUCURESTI VIN IN PROVINCIE UNDE SUNT ASTEFPATI DE PERSOANE INSTALATE IN FUNCTII TOT DE LA BUCURESTI SI… GATA DOCTORATUL !
    APOI IL OBSERV IN FOTO PE PROCURORUL GENERAL AL CURTII DE APEL TIMISOARA VASILE BAC CARE IN POZITIE DE DREPTI ISI ASTEAPTA SEFA DE LA BUCURESTI PENTRU CA PROTOCOLUL IL OBLIGA ! ORICE SEF ARE LA RANDUL SAU UN ALT SEF !
    MASA SI CAZAREA DE DUPA SUSTINEREA TEZEI DE DOCTORAT SUNT ASIGURATE „SIGUR„ DE PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI, CODRUTA KOVESI CARE A PLATIT CU CARDUL SAU CU BANI CASH VENIND SPECIAL CU MASINA DE SERVICI SI PROTECTIE SPECIALA DE LA BUCURESTI IN INTERES PERSONAL LA TIMISOARA ?!
    E JEGOS TOT ACEST CIRC ! DOCTORATE ARANJATE, PROTOCOL SPECIAL, ARANJAMENTE SPECIALE, SEFI SI SEFULETI, DECANI, CONDUCATORI DE DOCTORATE SI ALTII…. TEATRU IEFTIN… ROMANIA

  2. Da, asa se dau doctorate in Romania.

    Iar ce-i la Drept la UVT, stie tot orasul. Va dati seama de ce merge asa de bine justitia.

    Probabil ca la Cluj nu ar fi reusit asa usor, in mocirla asta din Timisoara si cu profi ca cei de la Drept, isi da doctoratul si bunica, daca plateste sau are pile mari.

    Si Isarescu a avansat profesor la economice in Timisoara, o facultate cam tot ca cea de la Drept. Numai cand le vezi mutrele la TV la profii si decanii de acolo te apuca rasu/plansu.

    Iar la economice mi-a spus o studenta care-i acolo ca au scos disciplina de matematica din planul de invatamant, au votat consiliul facultatii. Economisti fara matematica …asa economie avem. Iar doctoratele lor…sunt peste tot in Banat, incepand cu Frunzaverde care si-a dat doctoratul in 3 luni!!!! si sfarsind cu toti sefii din finante si vami.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.