Maşina care „semnaliza” cu ţigări de contrabandă, capturată

Maşina care „semnaliza” cu ţigări de contrabandă, capturată

9
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la secţia 8 rurală Deta au observat, ieri, o Dacia Break suspectă, parcată într-o benzinărie din localitatea Denta. Atenţia le-a fost atrasă de câteva pachete de ţigări de cotrabandă sârbeşti pe care le-au observat în interiorul maşinii. Când au percheziţionat Dacia, agenţii au găsit ţigări de contrabandă marca Fast şi Bond ascunse peste tot.


Pachete de tutun au fost ascunse în farurile maşinii sau în uşile Daciei, iar câteva cartuşe erau pe podeauna maşinii mascate cu un sac de plastic. În total au fost confiscate 884 pachete de ţigări sârbeşti.

Efectuând serviciul de patrulare, în data de 29.12.2011, în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta, au observat într-un autoturism parcat într-o benzinărie din localitatea Denta, judeţul Timiş. câteva pachete de ţigări.

Din primele date a rezultat faptul că la volanul autoturismului s-a aflat S. Ionel, de 37 de ani,  din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, fiind însoţit de D. Mihai, 49 de ani, din Timişoara. Pasagerul este un cunoscut al poliţiştilor. care în cursul lunii noiembrie l-au depistat în trafic conducând un autoturism în care au fost descoperite  mai multe pachete de ţigări. Ancheta continuă pentru prinderea celor doi, care vor fi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în forma calificată şi evaziune fiscală.

9 COMENTARII

  1. ,,Ancheta continuă pentru prinderea celor doi,, sa inteleg ca cei implicati au fugit de la fata locului? Si infractiunea de contrabanda calificata nu tine in situatia de fata .

  2. pt zol si cornel: de unde ati inteles voi ca masina a trecut prin vama,papagalilor? nu am nici treaba cu vama,dar voi sunteti niste frustrati,sau mai rau niste su..ci! Imi plac comentariile la articole,dar nu-mi place asa vad aberatii si subiectivitate!

  3. bai, timisorene ! pe unde sa treaca, ca doar n-a zburat? sa nu spui cumva ca au mers pe camp pe noroiul asta! la mintea cocosului ca prin vama si nu e prima data, citeste mai atent.

  4. Bai fasole si zol.. Voi sinteti cinstiti si voi ati face dar nu va duce mintea
    Tot atita pe unde au trecut aia va intereseaza.
    Mincatile p….la la soferi
    Asi fac si oameni bani de sarbatori.
    Daca nu var aduce tigari sa fumati iar ati comenta,
    ca fumati de la magazin.
    Asa ca fumatimi mie p…la!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.