Poliţişti locali, prinşi la braconaj. Vezi ce au reuşit să vâneze

Poliţişti locali, prinşi la braconaj. Vezi ce au reuşit să vâneze

3
DISTRIBUIȚI

Trei poliţişti locali din Timişoara, de la secţia 2, au fost prinşi, în această dimineaţă, în timp ce vânau ilegal în zona localităţii Ciacova. Aceştia au fost surprinşi în urma unei acţiuni a poliţistilor şi a celor de la AJVPS care au vrut să vadă dacă se vânează în perioadă de prohibiţie. Au observat trei bărbaţi pe fondul de vânătoare de pe raza localităţii Obad, care efectuau activităţi de braconaj, şi când i-au somat aceştia au fugit.


După o urmărire, poliţiştii au ajuns la locuinţa C. I. Adrian, de 34 de ani, care lucrează la Poliţia Locală Timişoara. În portbagajul maşinii acestuia au fost găsiţi doi căpriori şi un fazan împuşcaţi cu puţin timp înainte. Suspectul a fost reţinut în timp ce sunt căutaţi şi ceilalţi doi fugari. Cei trei poliţişti locali s-au ales cu dosar penal pentru vânătoare fără permis de vânătoare, transportul vânatului împuşcat, dobândit fără respectarea condiţiilor legii, efectuarea, fără drept, a operaţiunilor cu arme sau muniţii şi braconaj.

3 COMENTARII

  1. Cuuummm? Cei mai frumosi si mai drepti dintre draci…aaaa…politisti (desi astia nu sunt politisti) braNconeaza????nooooo…calomnieee….
    Ei sunt mai verticali decat LAPD si mai drepti decat Turnul din Pisa….

  2. au fost trimisi de Cojan la vanatoare ?Doar vin sarbatorile nu?!cei de la ridicari auto dau banu la acest individ soios la fiecare iesire din tura ,ceilalti ciumapalaci locali dau ce au sau ce pot….si daca nu esti vre-o pitipoanca locala ,dai un cerb etc asta daca nu cazi de…..fazan!asta inseamna sa faci toti retardatii pseudopolitisti !

  3. D-le Bota, incearca si „sapa” mai mult in legatura cu cei doi politisti de la Politia Locala Timisoara, care au fost prinsi cu cele doua caprioare in portbagajul masinii cu numarul de inmatriculare TM 66 AAS, pe fondul de vanatoare DIANA si vei constata cu surprindere ca seful celor doi, dir. adj. al Politiei Locale Timisoara (Cojan), este membru vanator in grupa si fondul de vanatoare in care cei doi au fost prinsi la braconaj.
    Apare intrebarea: Cine pentru cine impusca caprioare ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.