Timişoara sărbătoreşte 1 Decembrie în stradă GALERIE FOTO

Timişoara sărbătoreşte 1 Decembrie în stradă GALERIE FOTO

4
DISTRIBUIȚI

Mii de timişoreni au ieşit, astăzi, în stradă pentru a sărbători 1 Decembrie. Anunţata paradă a  militarilor şi a celorlalte structuri de apărare i-a făcut să ignore frigul.


Chiar de la primele momente, la monumentul ostaşului necunoscut, alături de oficialităţi au venit şi părinţi cu copii sau veterani tremurând la auzul imnului naţional. Cu tricolorul în mâini sau în suflet, timişorenii au aplaudat minute în şir trupele care au defilat pe bulevardul Republicii. Infanterişti, vânători de munte, transportoare blindate, tunuri antiaeriene, jandarmi cu scuturi, pompieri pregătiţi de intervenţie, poliţişti de frontieră, echipa pirotehnică a SRI  i-au ţinut ăn priză pe cei de pe margine. Trupele speciale ale Poliţiei Timiş au stârnit admiraţia miilor de privitori cu demonstraţia de forţă pregătită până-n cel ami mic detaliu. „Să vezi ce se întâmlă dacă scapă o rafală”, a comentat primarul Gheorghe Ciuhandu în timp ce-l privea pe poliţistul lunetist. Doar elicopterele militare nu au răspuns prezent la apel din cauza condiţiilor meteo. După defilare, timişorenii au plecat spre Piaţa Operei unde au avut parte de îmbrăţişări gratis de la elevi.

4 COMENTARII

  1. da Dragos ai dreptate ,insa nu spui cum a plecat lumea cand sa anuntat ca urmeaza sa defileze politia locala……le-a cazut fata celor doi jegosi Cojan si Spataru si se uitau ca si curca-ntufe la lumea ce pleca fara sa se uite la marmotele locale

  2. Dragos, antevorbitorul meu are dreptate.Timisorenii au tratat cu spatele ,,prestatia„ comunitarilor…dealtfel dupa cum merita .
    Speram ca ne dai mai multe poze.Am vazut ca ai consumat ,,role„ de film…:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.