Contrabandiştii cară ţigările cu maşina peste fâşia verde

Contrabandiştii cară ţigările cu maşina peste fâşia verde

1
DISTRIBUIȚI

Contrabandiştii de ţigări au transformat fâşia verde de la graniţa cu Serbia în autostradă pentru transporturile ilegale. Nu se mai chinuie să care ţigările în spate, ci trec direct peste câmp cu maşinile. Aşa s-a întâmplat şi aseară când operatorul sistemului de supraveghere de la sectorul Naidăş a observat o maşină îndreptându-se dinspre fâşie spre interiorul ţării.


Imediat s-a dat alarma şi un echipaj a plecat să intercepteze maşina suspectă . Când a văzut maşina Poliţiei de Frontieră, şoferul a fugit, reuşind să fugă înapoi în Serbia. În maşina abandonată au fost descoperite 3.000 pachete de ţigări sârbeşti, marca Fast. Tutunul în valoare de 15.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării. În urma investigaţiilor au stabilit că şoferul este un bărbat în vârstă de 24 ani, din Oraviţa. Acesta a fost prins, astăzi, în timp ce încerca să intre în ţară prin vama Moraviţa. Ancheta continuă.

1 COMENTARIU

  1. aceasta este inca o dovada a curateniei care au facut-o cei de la DNA in vami.
    Rugam DNA-ul pe aceasta cale sa se sesizeze inca o data (in special sa fie vizati capii) si sa o faca profesional de aceasta data.
    Aceeasi lucru ar trebui sa vizeze si Moravita.
    Pietele sunt pline de tigari de contrabanda(vezi Iosefin,Traian,700,Aurora etc)
    Cat sa mai suportam???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.