Crimă din cauza problemelor de erecţie

Crimă din cauza problemelor de erecţie

1
DISTRIBUIȚI

Procurorii au reuşit să stabilească motivele pentru care Aurel Mândrilă a ucis o prostituată şi apoi a mai înjunghiat alte trei femei. Conform rechizitoriului,  în 14 iulie 2011, în jurul orei 23.00, acesta  a acostat-o pe prostituata H.M., cerându-i să întreţină cu el relaţii sexuale orale şi normale, în schimbul sumei de 50 lei. Întrucât inculpatul „avea probleme de erecţie, victima i-a reproşat că durează prea mult şi pierde alţi clienţi, motiv pentru care a intenţionat să plece, dar această împrejurare a provocat nemulţumirea inculpatului care a scos un briceag din buzunar şi i-a aplicat femeii o lovitură în abdomen, urmare căreia aceasta a decedat. Ulterior, inculpatul a sunat de pe telefonul său mobil la Serviciulde Urgenţă 112, spunând că pe Calea Şagului a văzut o femeie căzută, plină de sânge”.

Mândrilă a plecat la Cărpiniş, unde a căutat-o pe fosta sa concubină, dar, întrucât nu a găsit-o acasă, a dat foc casei în noaptea de 14/15 iulie. Şi de această dată, a luat legătura telefonic cu Secţia 2 Poliţie Rurală Cărpiniş, s-a recomandat şi i-a întrebat pe poliţişti dacă s-au descurcat cu focul. În data de 16 iulie, bărbatul a revenit la Timişoara şi a cumpărat un cuţit cu lamă zimţată.


Pe str. Gh. Adam, s-a intersectat cu victima A.R. pe care a înjunghiat-o în zona abdominală, cu cuţitul. A sunat din nou la 112 şi a relatat că a tăiat o persoană, o fată, cu jumătate de oră înainte, dându-şi clar numele. După săvârşirea acestei din urmă fapte, inculpatul s-a deplasat pe str. Circumvalaţiunii unde a întâlnit-o din întâmplare pe  L.I.C. pe care a lovit-o cu cuţitul în spate de două ori, părăsind în grabă locul faptei. Apoi inculpatul şi-a continuat deplasarea pe B-dul Cetăţii din Timişoara unde s-a întâlnit cu V.I.L. căreia i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în spate. Aurel Mândrilă urmează să fie judecat de Tribunalul Timiş pentru omor calificat, trei infracţiuni de tentativă la omor calificat, trei infracţiuni de port fără drept a unui cuţit în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor şi distrugere, fapte săvârşite în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.