Cum se apără Robu de Ciuhandu la candidatura pentru primărie

Cum se apără Robu de Ciuhandu la candidatura pentru primărie

1
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, a declarat, astăzi, că USL nu duce lipsă de candidaţi pentru alegerile locale şi că singura problemă este că „avem prea mulţi. Trebuie să-i alegem pe cei mai buni”. Robu nu a pierdut ocazia să lanseze o nouă „săgeată” spre cei care merg pe varianta susţinerii de către USL a lui Gheorghe Ciuhandu la Primăria Timişoara pentru a maximiza rezultatele de la Consiliul Judeţean Timiş.


„Nu acceptăm să susţinem candidaţi independenţi. Dorim să-şi asume apartenenţa politică şi considerăm că aşa este corect”, a afirmat Robu, care până acum este varianta luată de USL în discuţie pentru Primăria Timişoara. Asta după ce, în urmă cu câteva zile, primarul Gheorghe Ciuhandu a anunţat că nu va candida decât din partea PNŢCD. Deranjat de faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit că unul dintre criteriile luate în considerare la evaluarea candidaţilor PNL este şi numărul de prieteni de pe Facebook ai acestora, Robu a susţinut că ” filtrarea candidaţilor liberali se face după un set foarte complex de criterii. S-a dus în derizoriu din necunoaştere, nu cred că din rea voinţă. Este libertatea fiecăruia să scrie ce doreşte şi-şi asumă inclusiv decredibilizarea. Criteriile sunt pe şapte pagini”.

1 COMENTARIU

  1. acest criteriu idioto-adolescentin nu avea ce cauta pe nicio pagina din cele 7. pentru ca vorbim de partide poltice care se pretind serioase. din pacate, doar se pretind. daca ciuhandu va accepta sa candideze sustinut de USL, nimeni nu va tine cont de ” deciziile ” dv. trist e ca nu realizati asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.