Decizia CAT în dosarul „şpagă la Finanţe”

Decizia CAT în dosarul „şpagă la Finanţe”

1
DISTRIBUIȚI

Directorul adjunct al Finanţelor Publice Timiş, Gabriela Ionescu, şi complicele acesteia, Dinu Călin, au fost aduşi în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara care au avut de soluţionat recursul celor doi. Aceştia au atacat decizia Tribunalului Timiş de prelungire a arestării preventive în dosarul DNA „şpagă la Finanţe”.


Avocatul Gabrielei Ionescu a prezentat o scrisoare medicală din care reiese că ar avea un chist pulmonar care necesită investigaţii care nu se pot efectua în sistemul penitenciar. De asemenea, acesta a susţinut că procurorii nu au făcut nimic nou în dosar şi nu se justifică menţinerea arestării.  Apărătorul lui Dinu Călin a susţinut că al său client nu e pericol social şi nu a săvârşit infracţiuni cu violenţă. Procurorul DNA a replicat că s-au făcut inclusiv audieri în dosar, numai că avocatul nu a răspuns la telefon când trebuia să fie convocat să asiste. De asemenea, s-a invocat faptul că au fost ridicate foarte multe acte din biroul directorului de la Fisc care trebuie să fie „legate” de celelalte probe din dosar. Cei doi inculpaţi au cerut punerea în libertate. După deliberare, Curtea de Apel Timişoara a respins recursurile celor doi ca nefondate.

1 COMENTARIU

  1. De Ioneasca de Coreasca de toti ati scris si comentat din acest judet care au savarsit acte de coruptie dar de cel mai mare corupt si escroc din vestul tarii Olari ionel nu pomeniti nimic.Oare de ce?
    V-a cumparat cumva ?
    Ca el asa obisnuieste sa cumpere pe toata lumea si sa faca escrocherii ,trafic de influenta si sa faca rau la oameni acest om de nimic .Dar pe catelusul lui pe nume FRUGINA FLORIN il ajuta ca doar catelusul ii sluga lui credincioasa.La parnaie cu ei si cu Olari si cu catelusul lui sa nu se plictiseasca sa isi aminteasca amandoi de marseviile pe care le-au comis impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.