Dinu Călin, combinatorul de şpăgi al directorului adjunct de la Finanţe, vrea...

Dinu Călin, combinatorul de şpăgi al directorului adjunct de la Finanţe, vrea în libertate UPDATE Decizia instanţei

1
DISTRIBUIȚI

Dinu Călin, cel care se ocupa de intermedierea şpăgilor pentru directorul adjunct de la Finanţele Timiş, Gabriela Ionescu, a cerut, astăzi, Tribunalului Timiş eliberarea provizorie sub control judiciar. Acesta a fost arestat într-un dosar al DNA alături de Ionescu pentru trafic de influenţă, luare de mită şi complicitate la aceste infracţiuni, după ce un patron a dat peste 80.000 lei, în bani şi bunuri, pentru a nu-i fi blocate conturile şi a fi păsuit la plata datoriilor către stat.

Dinu Călin a susţinut, astăzi, în faţa judecătorului că până acum nu a avut un loc de muncă, dar dacă va fi liberat provizoriu îşi va căuta o slujbă.


Întrebat dacă recunoaşte acuzaţiile care i se aduc, Dinu a răspuns sec „nu”. Procurorul DNA a solicitat instanţei să respingă cererea pe motiv că în cazul eliberării „există indicii temeinice că va încerca să influenţeze denunţătorul. În perioada de monitorizare, inculpatul  era extrem de preocupat de îngreunarea unor posibile interceptări, vorbind de pe telefoanele altor persoane. Dinu Călin a avut şi are în continuare relaţii apropiate cu angajaţi ai ANAF”. În replică, avocatul arestatului a susţinut că ” măsura arestării este abuzivă şi excepţională. Sunt suficiente garanţii că poate respecta condiţiile arestării preventive. Este căsătorit şi are o fiică studentă”. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE Tribunalul Timiş a respins solicitarea lui Dinu Călin, care poate face recurs la această decizie.

1 COMENTARIU

  1. Toti sefii de la finante, garda financiara, politia economica sunt borfasi. Nu mai vorbesc de vamesi….Nu poti fii cinstit in astfel de posturi. Te elimina ceilalti imediat!

    Toti au doctorate si mastere la FEAA Univ. de Vest Timisoara, unde profesorii conducatori de doctorate le dau aiurea doctorate ca sa-si faca relatii in lumea autoritatilor.

    Marea majoritate au trecut prin FEAA ca rata prin apa. Nivelul lor de tampenie este incredibil. Moral sunt la pamant.

    Ar trebui luati fiecare la bani marunti sa vedem daca stiu ce au scris in aceste teze. Am fost de curiozitate la sustineri de teze, ca-s publice, intra oricine. Sunt asa de habarnisti ca trebuie indrumatorul sa prezinte in locul lor. Ar trebui sa mergeti si presa, ca e comic.

    De exemplu, Frunzaverde din Caras, si-a dat doctoratul in 3 luni!!! La prezentare s-a insistat mai mult pe masa festiva care urma decat pe continutul tezei.

    Trec cu pile prin universitate, ocupa cu pile posturile bune si apoi…ca mai sus in articol, spagi peste spagi. De aia statul roman se prabuseste. Noi care lucram la privat …ne e scarba de ei si de guvernul care-i tine. De aia se muta firmele dincolo sau pur si simplu nu platesc taxele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.