După ce i-a fost complice la şmenuri, Bojin îi cere demisia pedelistului...

După ce i-a fost complice la şmenuri, Bojin îi cere demisia pedelistului şef Ostaficiuc

5
DISTRIBUIȚI

După ce ani de zile nu l-a atacat pe liderul PD-L Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, nici măcar cu o floare, ba chiar i-a votat şmenurile, Titu Bojin, şeful social democraţilor timişeni, i-a cerut demisia. „Ostaficiuc este incompatibil, a zis-o ANI şi a zis-o Curtea de Apel Timişoara. În zilele următoare, Ostaficiuc trebuie să facă pasul înapoi şi să se retragă din funcţie.


Dacă îşi dă demisia, Ostaficiuc ar face un gest de mare om politic. Sufleteşte îl înţeleg, dar legal nu am cum. Ostaficiuc a semnat un contract care este total ilegal. Vom cere cu tăie în următoarea perioadă clarificare situaţiei şi demisia lui Ostaficiuc”, a declarat Titu Bojin, astăzi citat de debanat.ro.

Liderul PSD Timiş a rămas în funcţia de la Apele Române cu sprijinul direct al lui Ostaficiuc. Când s-a votat  proiectul de hotărâre al Consiliului Judeţean Timiş prin care firmei familiei Ostaficiuc, Ornella Design, i s-au acordat facilităţi, din cauza cărora liderul pedelist a fost declarat incompatibil, pesediştii au votat alături de consilierii portocalii fără să scoată vreun cuvânt. Nici măcar când ANI l-a declarat pe Constantin Ostaficiuc în conflict de interese, Titu Bojin nu avut vreo reacţie împotriva liderului PD-L Timiş.

5 COMENTARII

  1. se treiasca Dom Bojin presedintele Consiliului judetzan Timis !
    dom bojin o luptat tot timpu sio zis ca ostaficiuc este un infractor da niminea nu lo ascultat. acu so vezut coavut dreptace.

  2. au mai fost ei psd-isti care au facut intelegeri si cu Basescu si sunt tot mari in psd….Ce mai conteaza intelegerile cu Ostaficiuc,raportat la cele cu Basescu?

  3. Degeaba se incearca compromiterea dlui Bojin. Presedintele PSD Timis este un om corect si onest. Sunt convins ca nu are complicitati cu omu ca fatza imblanita. Urmaresc cu interes finalizarea situatiei de incompatibilitate.

  4. domnule omu’ nou
    omu cu bleana pra fatzau o sa agiunga la popa sapca dupa relili si hotziili pra care lio fekut. si cum ii om subtire si miroasa fromos sa vez cio sa-i faca martalogii batrani pra la dushuri !?
    asa zice si domn Titus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.