EXCLUSIV Frica Gabrielei Ionescu: „Nici Coreasca n-a adunat pentru ea şi uite...

EXCLUSIV Frica Gabrielei Ionescu: „Nici Coreasca n-a adunat pentru ea şi uite ce a păţit”

1
DISTRIBUIȚI

Gabriela Ionescu, directorul adjunct al Finanţelor Publice Timiş, arestată de DNA în dosarul „şpagă la Fisc”, era extrem de atentă să nu fie prinsă pe picior greşit. Într-o înregistrare ambientală purtată cu denunţătorul, Ionescu îi atrăgea atenţia că „trebuie să fim mai discreţi”. Întâlnirea a avut loc la câteva zile după ce acesta a livrat, la cerera lui Dinu Călin, mai multe pachete cu zahăr, ulei şi alte bunuri care au fost date de PDL la un cămin de bătrâni.


Nebănuind faptul că din declaraţiile acesteia se va ajunge şi la ea, directorul adjunct de la Finanţele Publice a avut grijă să spună că nu vrea să ajungă în situaţia Corneliei Corescu, fostul şef  al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, arestată la vremea aceea în dosarul „şpagă pentru PDL”. „Nici Coreasca n-a adunat pentru ea şi uite ce a păţit. Acum că e arestată nu o mai ajută nimeni şi ce mare era ea în partid”, i-a explicat Gabriela Ionescu denunţătorului. După ce a fost arestată, Gabriela Ionescu a fost suspendată din funcţie.

1 COMENTARIU

  1. Regret ce i s-a intamplat Gabrielei si sunt alaturi de ea avand in vedere nostalgia faptului ca ne-am iubit in tinerete ca doi nebuni.
    Logic fiecare trebuie sa-si ispaseasca pacatele-dar moral eu o sustin si ii doresc sa treaca cu bine peste aceste probleme si sa se reabiliteze cat mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.