EXCLUSIV Numărul de prieteni pe Facebook, criteriu de evaluare pentru alegeri la...

EXCLUSIV Numărul de prieteni pe Facebook, criteriu de evaluare pentru alegeri la PNL Timiş

4
DISTRIBUIȚI

Liberalii timişeni sunt bulversaţi după ce liderul organizaţiei, senatorul Nicolae Robu, a impus un criteriu surpriză pentru cei care doresc să candideze pentru vreo funcţie la alegerile locale – numărul de prieteni pe Facebook.


Acesta este unul dintre criteriile care va duce la stabilirea ordinii pe liste a liberalilor şi a provocat multe discuţii după ce Nicolae Robu, care are două conturi pe Facebook şi o pagină unde admiratorii pot da „like”, l-a impus în numele meritocraţiei. Din această cauză, pe reţeaua de socializare au apărut conturi proaspete ale unor liberali, iar alţii lucrează din greu la creşterea numărului de prieteni. Consilierul local Ciprian Jichici a confirmat că are „aproximativ 2500 de prieteni pe Facebook . Este însă relativ, dar mulţi dintre prieteni sunt din activitatea profesională şi nici măcar nu sunt din România. Din Timişoara sunt sub o mie cred. Dacă va fi criteriu, cred că numărul celor din Timişoara ar fi relevant”. Consilierul judeţean PNL, Viorel Coifan, a precizat că „este un criteriu în subsidiar. Este un criteriu de notorietate. Poţi să spui la câte persoane poţi să transmiţi mesajul tău”.

4 COMENTARII

  1. e o aberatie. te costa 100 de euro sa ai 1000 de prieteni. pu si simplu dai cerere si nu trebuie decat sa ai pe cineva sa se ocupe de asta. o prostie, marca robu. ma tot intreb cat il mai suporta liberalii adevarati….

  2. Domnule ”goagal” esti de o prostie atat de mare incat te si lauzi cu ea. Unde dracu poti tu sa obtii pe Facebook 1000 prieteni cu 100 de euro? Facebook-ul e gratuit omule prost si numai cine e cunoscut de multa lume poate ajunge sa aiba multi prieteni. Ia incearca tu. Si tu mai Bota ca tot faci tu pe desteptu. Hai sa te vedem. Apropo iar ai dat-o-n bara. Nr. de prieteni pe Facebook este unul din vreo 30 de criterii de evaluare a candidatilor pnl cum ti-a spus dl. Coifan dar asta n-o mai scrii tu care esti cica corect si dai lectii de morala politicienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.