EXCLUSIV Soţia diplomatului din Congo, condamnată pentru contrabandă Vezi câţi ani stă...

EXCLUSIV Soţia diplomatului din Congo, condamnată pentru contrabandă Vezi câţi ani stă după gratii şi cu cine

4
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a dat, după două amânări, sentinţa în dosarul de contrabandă în care DIICOT a trimis în judecată opt persoane după ce a fost capturată o maşină cu numere de Corp Diplomatic, aparţinând Ambasadei Republicii Congo la Belgrad, încărcată cu 1843 cartuşe de ţigări.


Soţia consilierului 2 ambasadei, Bombeto Pascaline Esther, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru infracţiunile de grup infracţional organizat şi contrabandă. Şoferul acesteia, sârbul Vujosevic Miljan, şi cei doi antemergători, Dobijevic Damir şi Vrcelj Milan au primit câte patru ani pentru aceleaşi infracţiuni. Eugen Cîrstea, Ion Martinescu şi Emil Steici au primit câte 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, având un termen de încercare de 6 ani pentru pentru infracţiunile de grup infracţional organizat şi contrabandă. Aceştia şi-au recunoscut faptele aşa cum au fost formulate de procuror. Florin Bărbosu a fost condamnat la un an de închisoare pentru complicitate la contrabandă, fiind achitat pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la grup infracţional organizat. Inculpaţii vor trebui, de asemenea, să plătească despăgubiri statului, iar ţigările de contrabandă vor fi confiscate. Sentinţa poate fi atacată cu apel.

4 COMENTARII

  1. domnule boa de c bagati lumea in eata?de ce lsati loc speculatiilor?scrieti domnule exact cum sta treaba,florin barbosu CONDAMNAT LA AN DE INCHISOARE CU SUSPENDARE!Nu-i asa cum va spun eu?dece vaplace sa instigati lumea?daca tot mergeti pe la salile de judecata toata ziua macar invatati ceva de pe acolo si nu mai scrieti aproasta!

  2. Barbosu Florin din Lugoj a primit cea mai lejera condamnare respectiv achitare pentru grup organizat si 1 an de inchisoara cu suspendare a executarii pedepsei pt contrabanda gratie a celor doi avocati ai lui Taranu Camelia si Staiculescu Calin

  3. si Cirstea Eugen ,cum scria si defunctul Bota,fratele faimosului Gigi Olteanu,tot pe gratiosii avocati Taranu Camelia si Staiculescu Calin a luat o pedeapsa destul de ingaduitoare pentru ce fapte a fost implicat in dosar!

  4. Florin Barbosu este un interlop cu multe relatii sus puse si indiferent de ceea ce face coruptia din justitie isi spune cuvantul.Nici nu ma mir de sentinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.