Prima captură de ţigări din acest an la Moraviţa

Prima captură de ţigări din acest an la Moraviţa

2
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Moraviţa au reuşit prima captură de ţigări de  contrabandă din acest an. Conform tradiţiei, a fost descoperit tutunul, dar nu şi proprietarii. „Cerberii” de la frontiera cu Serbia au organizat, ieri, un control amănunţit în vagoanele trenului rapid care circulă pe ruta Belgrad-Bucureşti.


În pereţii laterali ai compartimentelor şi în bazinul de apa al WC-ului vagonului au fost descoperite 1.060  pachete de ţigări, mărcile „Fast”, Viceroy şi “Pall Mall”, în valoare de 10.600 lei. Bine-nţeles că niciunul dintre călători nu a revendicat ţigările, care au fost confiscate.

2 COMENTARII

  1. Mare idiot esti Bota! Capul tau chiar nu pricepe ca sunt ascunse tigarile si e firesc ca niciun calator sa nu le revendice? E ca si cum ai intreba : cine vrea o amenda? Cui ii p[risosesc niste milioane? Tu inca nu te-ai trezit dupa betia de Revelion?

  2. Vezi ca Politia de Frontiera Moravita a capturat tigari in data de 10 in localitatea Rovinita Mare cu autori cunoscuti. Despre aceasta actiune inca nu ai auzit sau ai uitat sa mai scrii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.