Protestul anti-Băsescu, ziua 11 UPDATE 2 Pe cine aşteaptă să li se...

Protestul anti-Băsescu, ziua 11 UPDATE 2 Pe cine aşteaptă să li se alăture

3
DISTRIBUIȚI

„Cred că este dificil pentru cei care au luat autoritatea drept adevăr mai degrabă decât adevărul ca autoritate”, este unul dintre mesajele apărute în Piaţa Operei din Timişoara, în cea de a 11 a zi de proteste anti-Băsescu şi anti-guvern. Oamenii au considerat normală demiterea ministrului de externe Teodor Baconschi, dar nu suficientă pentru că „numai cu demisia jupânului Băsescu şi alegeri anticipate putem să vorbim despre îndeplinirea solicitărilor noastre”. Revoluţionarii s-au supărat şi pe liderul PSD Victor Ponta care în Parlament a vorbit despre anularea indemnizaţiilor.


Pe panoul care anunţa spectacolul „Lacul lebedelor” au apărut două mesaje – „Ponta, Sîrbu,securişti” şi „PDL, PSD=PCR”. La această oră sunt aproximativ 60 de persoane care protestează.

UPDATE 1 17,57 În piaţă au ajuns şi mai mulţi susţinători ai regelui Mihai care au un banner pe care stă scris „Monarhia salvează România”. Aceştia s-au poziţionat în apropierea demonstranţilor care scandează în continuare „Jos Băsescu”. La această oră în  piaţă sunt aproximativ 300 de persoane.

UPDATE 2 19,05 A început cel de al doilea miting al revoluţionarilor. Aceştia au cerut din nou demiterea guvernului Boc şi au salutat primele demisii ale parlamentarilor liberali. „Dacă au demisionat, îi aşteptăm lângă noi în piaţă”, au anunţat protestatarii. Numărul manifestanţilor a scăzut.

3 COMENTARII

  1. Ce Dumnezeu s-a întâmplat ? De când au venit difuzoarele nu se strigă decât la comandă. „lasă că strigați după ce termin” a spus un domn ce avea microfonul. Cine mă împiedică pe mine, cetățeanu Gogu să țip când vreau, ce vreau ? Tare mi-e mie că se lasă de o hoție cu meetingurile astea. Mare păcat … tânjesc după zilele de la început în care erai liber să strigi ce te doare.

  2. CE AVETI OAMENI BUNI?DE CAND CEI TREI PRESEDINTI AI USL IS SECURISTI? CITI NI AU????? SECURIST CU PROBE ESTE ostaficiuc!!!!!!!!! NU VEDETI CA SANTETI MANIPULATI? GHICI GHICITOAREA MEA DE CINE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.