„Să plecaţi bine” – mesajul USL-iştilor timişeni pentru regimul Băsescu

„Să plecaţi bine” – mesajul USL-iştilor timişeni pentru regimul Băsescu

5
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 3.500 de oameni au venit, astăzi, în Piaţa Unirii din Timişoara unde Uniunea Social Liberală a organizat prima acţiune de proporţii. „Timişoara nu îngenunchează”, „Mesaj pentru Băsescu şi Boc – vrem să construiţi închisori noi, acolo este locul unora ca voi”, „Să vină tot poporul să cadă dictatorul” sau „Să plecaţi bine” , a stat scris pe pancartele din piaţă.


În lipsa liderilor de la Bucureşti, liderii PNL, PSD şi PC au cerut alături de protestatarii veniţi din tot judeţul demisia lui Traian Băsescu şi a guvernului Boc.

Cel mai acid discurs politic la adresa pedeliştilor timişeni l-a avut preşedintele PSD Timişoara, Sorin  Grindeanu. „Politica guvernului României, bazată pe hoţie s-a răsfrânt în judeţul Timiş, care a devenit campion la corupţie. Am ajuns să avem cazuri naţionale de corupţie, cun este cel al Corneliei Corescu sau al Gabrielei Ionescu. De două săptămâni, Constantin Ostaficiuc a primit o sentinţă judecătorească care spune că trebuie să părăsească funcţia de la consiliul judeţean. Şi tace. Hoţia reprezintă chintesenţa modului de a guverna  al puterii portocali”, a spus Grindeanu. În timp ce oamenii scandau alături de viceprimarul Timişoarei, preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin s-a întunecat la faţă când a auzit  de atacul dur la Ostaficiuc. De altfel, în discursul său, Bojin nu a pomenit nici un cuvânt de şeful PDL Timiş. „Este momentul ca şi la nivel local USL să îşi aducă profesioniştii şi să facă doar ce este bine pentru popor. Jos guvernul Boc  Mă bucur că în Piaţa Unirii vedem o masă de masă de oameni care îşi doresc pace, linişte, bunăstare şi omenie”, a spus Bojin. Şeful pesediştilor timişeni n-a ierdut ocazia să-l prezinte pe liderul PNL Nicolae Robu ca „viitorul primar al Timişoarei”. Robu a anunţat că „vom schimba Guverul pentru că avem cu cine să îl înlocuim. Să ţinem apropae cu toţii până la capăt pentu a avea alegeri anticipate cât mai curând!”. Maria Grapini a susţinut că „dacă în ţara asta nu s-ar fura. toată lumea ar trăi mai bine. Jos cu hoţii! Pe vapor e dictatură, România nu e un vapor, ci o ţară europeană. Asta trebuie să ştie Traian Băsescu.Libertate! Ieşi afară javră ordinară”.

O parte dintre manifestanţi au plecat în Piaţa Operei unde continuă demonstraţiile maraton împotriva regimului Băsescu.

5 COMENTARII

  1. sunt la 2 pasi de locul „marelui miting” al uniunii socialiste si vreau sa stiu si eu de unde ai scos frate cifra aia de 4000 de oameni?ah…ai scris aproape 4000 de oameni…aproape de 4000 mii e si 1500 nu?:))dar la cat de bine vezi tu lucrurile, si asta la proproiu,t inteleg perfect!!!!

  2. O MASCARADA…..provin dintr-un partid din interiorul USL si pot spune ca ceea ce se vede pe „sticla” , chiar in interiorul USL nu este chiar asa roz.Toti din USL au legaturi cu PDL-ul sau afaceri prin intermedierea PDL-ului. Bojin este pus in functie de Ostaficiuc.Robu este prea mic iar Grappini este ca si neexistenta in aceasta alianta. Este doar „folosita”.USL – VREA PUTEREA cu orice pret, dar nu au nici o varianta de SCHIMBARE a politici actuale.Au ajuns la „fundul sacului” si-si pierd imaginea daca nu au finante…RUSINE TUTUROR….Aduceti „din afara” conducatori capabili.In tara TOTI sint CORUPTI.

  3. Ziaristule (sic!) TU CHIAR te crezi ziarist,AI fost la miting,pentru ca daca ai fi fost ai relata CORECT ce au spus vorbitori.
    Sau si mai RAU esti un BASIST ORDINAR si ai implantat cipul si nu te poti abtine ?
    In rest JOS OFTAFICIUC JOS BASESCU !!!!!
    nm.

  4. Bota, tu si Florescu de la renasterea, numarati ca si Pristanda 🙂 uite ce zic alte ziare timisorene: http://www.opiniatimisoarei.ro/miting-usl-in-piata-unirii-din-timisoara-impotriva-puterii-aproape-2-000-de-timisoreni-au-iesit-in-strada-foto/28/01/2012

    http://www.tion.ro/miting-usl-anti-basescu-in-piata-unirii-din-timisoara/1047864
    Peste 2.000 de persoane s-au adunat la mitingul organizat de Uniunea Social Liberală, sâmbătă, în Piața Unirii din Timișoara. Mesajul protestatarilor a fost unul clar: „Jos Băsescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.