Timişoara în a şasea zi de demonstraţii anti-Băsescu UPDATE 6 Schimbare de...

Timişoara în a şasea zi de demonstraţii anti-Băsescu UPDATE 6 Schimbare de program pentru mâine

10
DISTRIBUIȚI

Protestele au fost reluate, astăzi, la ora 14, în Piaţa Operei din Timişoara, aceasta fiind cea de a şasea zi în care se cere demisia lui Traian Băsescu şi a guvernului Boc. La această oră sunt în piață aproximativ o sută de persoane, printre aceștia aflându-se și un grup de  sindicaliști de la Cartel Alfa. Protestatarii s-au arătat miraţi de faptul că PD-L şi USL au o relaţie „mai prietenească” în Timiş şi i-au cerut liderului PSD Timiş Titu Bojin să spună dacă are legături de afaceri cu liderul PD-L Constantin Ostaficiuc. Demonstranţii au cerut din nou demisia preşedintelui şi a guvernului. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli evoluţia evenimentelor din piaţă.

UPDATE 1 15,40 Protestatarii au găsit explicaţia pentru care Emil Boc este ţinut în fruntea guvernului de către Traian Băsescu. „Are nevoie de pitic oricum. Viu, mort sau copt. Dacă, Doamne fereşte, păţeşte ceva îl scoate la geam să facă din mână. Pentru că au nevoie să-şi facă şmenurile şi chiorul şi Udrea şi Alin Popoviciu şi toţi portocalii”, a explicat unul dintre vorbitori.


Reacţia a fost una imediată – „Jos Boc” şi „Jos Băsescu”.

UPDATE 2 16,26 Lorin Fortuna a reuşit să provoace primul incident în piaţă. După un discurs în care i-a acuzat pe Ion Iliescu, Traian Băsescu, Mugur Isărescu şi Victor Ponta că fac parte din aceeaşi lojă masoniă, revoluţionarul a decis să se răcorească. A scos un portret al lui Ion Iliescu şi i-a dat foc, după ce a scandat „Iliescu, spânzurat aicea în Banat”. Când a vrut să dea foc unui alt portret, unul dintre participanţii la miting a sărit să-l oprească. „Nu mai da foc, dom’le la nimic”, a strigat bătrânul. A urmat o busculadă de câteva secunde, după care jandarmii l-au luat pe demonstrant ca să-l legitimeze. Protestul continuă în piaţă fiind aproximativ 150 de persoane.

UPDATE 3 17,20 Revoluţionarii de la „16 decembrie” au încheiat oficial mitingul, care va fi reluat însă de la ora 19 când o altă asociaţie are aprobare. Până atunci, demonstranţii au decis că vor rămâne în piaţă şi scandează „Nu plecăm”. Protestatarii şi-au lipit pe haine acţibilde cu acelaşi mesaj pentru Traiana Băsescu – „Eu sunt marele licurici”.

UPDATE 4 17,57 Demonstranţii au adus în piaţă un manechin din cârpe „marinar deţinut”, îmbrăcat în zeghe, având mesajul „să trăiţi bine în puşcărie cu tot cu PD-L”. Oamenii s-au răzbunat pe manechin, lovindu-l cu palmele şi călcându-l în picioare. După câteva minute de „tortură” i-au dat foc în timp ce cântau „Deşteaptă-te, române”.  La această oră sunt aproximativ 250 de persoane care scandează „Băsescu după Ceauşescu”.

UPDATE 5 18,39 În Piaţa Operei au sosit aproximativ 50 de suporteri ai Politehnicii Timişoara „înarmaţi” cu mai multe bannere – „Susţinem puntul 8”, „Suporteri nu infractori”, „PDL sau USL , toţi se trag din PCR”. Aceştia s-au grupat în lateral şi scandează „România, stat poliţienesc”.

UPDATE 6 21,39 Demonstraţia s-a încheiat fără incidente, rămânând ca timişorenii să se revadă, mâine, din nou. Şi au anunţat o schimbare de program  – protestele nu vor mai începe de la 14, ci de la 16, fiind autorizate până la ora 21.

10 COMENTARII

  1. toti taietorii de frunze, care nu ce munci sau nu au ce face pe acasa, se duc la revolutie….ce ma distrezi :))))
    LA MUNCA PUTUROSILOR, NU LA POMANA!

  2. Fratilor, n-as fi crezut ca articolu’ de ieri cu manifestantii a trezit la viata ciumpalacii-comentatori !
    @Gabytza, stai acasa linistita, sau fa-te ca muncesti ceva, orice, numai atentie sa nu-ti mai miroase gura…
    @Claudiliule, ti-e gandul doar la „prestatii”…vezi sa nu te presteze cineva cu vergeaua de fier in Base, a la Ghadafi…
    @anonimu’ (te-ai semnat ca ceea ce esti, un zero barat),n-ai alta treaba decat sa te bagi in seama, eruditule (scrie in DEX ce-i aia), mai bine pune mana pe o gramatica de-a sasea… In rest, la toti, SOMN USOR !
    P.S. Dragos, dai o bere ca iti fac trafic pe site? Ciumpalacii vor simti nevoia sa riposteze, facem pariu?

  3. Ha ! an castigat pariul ! Ciumpalacii reloaded !
    @gabytza : platesti copy-right la ceilalti oranjgutani ! Iar despre frustrari… le rezolvi tu pe centura ?
    @anonimu-zero barat- te-ai trezit si tu ? e clar, nu esti de la „servicii”, n-ai nimerit-o cu buticu’ , SOMN(al ratiunii)USOR in continuare…

  4. Perfect de acord cu Florin Mocanu
    astia sunt fantomele tarii:)) oamenii care traiesc in anonimat, triesc virutal si incearca sa-si exprime frustrarile intr-un mod filosofic. Penibil…. maine va vom transmite un mesaj daca veniti : si anume, rusine, rusine, rusine sa va fie !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.