Timişoara, zgâlţâită de cutremur

Timişoara, zgâlţâită de cutremur

7
DISTRIBUIȚI

Un cutremur, care a avut epicentrul pe raza localităţii Chişoda, a zguduit, astăzi, la ora 7,43, Timişoara şi zonele din jur.


Seismul a avut o magnitudine de 3,1 pe Richter şi s-a produs la o adâncime de doar şapte kilometri. Timişorenii care erau treziţi la ora producerii cutremurului, au simţit bine zgâlţâiala. „Am crezut că a sărit în aer o centrală din vreun apartartament. A fos un zgomot groaznic. Toţi vecinii au ieşit speriaţi din casă să vadă ce se întâmplă”, a povestit o femeie care locuieşte în zona Soarelui din Timişoara. Mişcarea seisimică a fos o replică a unui cutremur de 3,8 pe Richter produs în Serbia. Din fericire, nu s-au înregistrat pagube.

7 COMENTARII

  1. Pe mine ma trezit din somn bubuitura si zgaltaitu patului; Nici nu am stiut ce sa intamplat pana nu a anuntat la radio, dar in 4 minute am fost jos echipat de scandal (am o bulina rosie pe bloc) 😀
    Din „insensibilitatea” vecinilor imi dau seama ca nu suntem pregatiti de un cutremur. In caz de un cutremur mai mare…AMIN !

  2. Buna dimineata….
    Te-ai trezit si tu :))…evenimentul de care faci vorbire pe site-ul tau, a fost deja o stire data de cei care se ocupa cu adevarat de asta.

  3. Eu eram pe buda , am simtit cutremurul , m-am panicat , era sa ma cac pe mine de spaima. Mai ADIK , daca era unu mai puternic n-apucai sa-ti tragi izmenele , asa ca nu te da rotund ca doar tu ai reactionat corect. Eu cred ca tu ai o bulina rosie-n buletin nu pe bloc. Iar AMIN are alta semnificatie , pune mana si mai citeste….

  4. Pentru „unul din Tm”: de ce nu te apuci tu, mai domnu’ stie tot, de presa? Sa stai treaz non-stop, sa dai stirile calde? Toti ageamiii va dati cu parerea!

  5. ….am auzit o zdruncinatura in podul casei foarte puternica si imediat in acelas timp sa cutremurat mobila din camera,a fost scurt 1-2 secunde.Initial am crezut ca a intrat cineva cu masina in casa,dar cand mam uitat pe geam nu era nimik…..(locuiesc in loc. Chisoda)

  6. O reactie destul de tarzie,daca nu chiar inexistenta a autoritatilor…hmmm,cutremur sa fi fost sau…?Particula recent descoperita pare sa-si faca de cap in mod incontrolabil.Nu va lasati adormiti de stiri servite pe post de somnifere….triati,sortati,ganditi,in mod special ganditi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.