Traficant de ţigări, prins după o urmărire

Traficant de ţigări, prins după o urmărire

8
DISTRIBUIȚI

Un traficant de ţigări a fost prins, ieri, de poliţişti, după o urmărire de câţiva kilometri. Pe raza localităţii Moraviţa, agenţii au făcut semn şoferului unui Volkswagen Golf  să oprească pentru control, dar acesta a accelerat, continuându-şi drumul.


Poliţiştii au plecat în urmărirea fugarului şi au reuşit să-l oprească în Denta. Când au pecheziţionat maşina condusă de Dan Octavian Golub, de 27 ani, din Timişoara, au avut şi explicaţia pentru graba sa. Au găsit 808 pachete de ţigări sârbeşti – 128 de Fast, 150 de Pall Mall şi restul  Monus. Tutunul a fost confiscat şi predat Vămii, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

8 COMENTARII

  1. Von! Stai jos, esti idiot! Daca ala trecea prin vama, era sanctionat doar contraventional, asa insa are dosar penal. Tigarile nu le-a trecut prin vama. Stai acasa si mai studiaza, nu te arunca ca un novice! Fraiere!

  2. mai slanina! am impresia ca faci parte din maimutoii aia care deseori inchid ochii. daca cumva nu esti de pe acolo atunci du-te la fata locului si convinge-te. si ia-o si pe mata, ca sa vada ce bou o fatat.

  3. von-jambon combinatie de idioti, probabil voi sunteti de prin cotetul de care vorbesati. Vad ca stiti voi cum e treaba! Asa ca… ciocu mic infractorilor!

  4. slana daca nu sti stai in banca ta si documenteazate,tot infractiune era si in vama,tot ce-i peste 50 de cartuse e infractiune,sub 50 e contraventie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.