Ultimul model de ţeapă ţigănească, brevetat la marginea Timişoarei

Ultimul model de ţeapă ţigănească, brevetat la marginea Timişoarei

5
DISTRIBUIȚI

Un grup de patru ţigani din Vâlcea care păcăleau lumea după o metodă nouă au fost reţinuţi, în această seară de poliţiştii de la secţia 5 din Timişoara. Suspecţii s-au oprit cu un BMW seria 7, înmatriculat în Germania,  în apropierea sensului giratoriu de pe Calea Aradului şi au simulat că au rămas fără benzină. Au oprit un şofer şi i-au spus „problem auto” , prin semne explicându-i că au nevoie de benzină.


În schimb i-au oferit două ghiuluri şi un lănţişor, chipurile de aur. Omul a intrat la idei când a văzut cât aur i se oferă pentru nişte benzină şi a sunat la 112. Echipajul i-a reţinut pe cei patru „nemţi”, care s-au dovedit a fi cetăţeni români din Vâlcea. La percheziţia maşinii, poliţiştii au descoperit peste un kilogram de table pe post de bijuterii de aur. Poliţiştii au stabilit că suspecţii au mai păcălit alte patru persoane,  una rămânând fără o sută de euro după ce s-a dovedit suflet înţelegător. Ancheta continuă, iar cei care au fost păgubiţi sunt aşteptaţi să sune la 112 sau să se adreseze oricărei secţii de poliţie pentru a depune plângere. Din declaraţiile suspecţilor a reieşit că alţi complici au plecat spre Ungaria pentru a pune în aplicare metoda ghiulul nemţesc.

5 COMENTARII

  1. Gunoaiele astea au mai fost prinse de politisti anul trecut dupa o urmarire ca in filme.Atunci se dadeau cu un Mercedes combi negru….Din pacate probabil domnul procuror a considerat ca ,,nu prezinta pericol,, etc etc…

  2. Au tepuit-o si pe o cunostinta. Deh, vroia dansa sa ajute , dar e si amatoare de chilipiruri.
    Cine a fost tepuit poate suna la Sectia 5 la agent sef principal Anghel Mihai, sa depuna plangere penala.Tel. 0256402922.

  3. Despre tiganii de la Movilita (Urziceni) de pe E85 vad ca nu scrie nimeni. Sunt inregistrate apeluri la 112 dar in continuare nu se face nimic. Radarul sta la 100 de metri – Politia Rutiera, si daca suni la 112 ti se spune sa depui plangere. Tare, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.