Ziua 17 de proteste – „Frunzăverde pentru noi este o pungă de...

Ziua 17 de proteste – „Frunzăverde pentru noi este o pungă de gunoi” UPDATE 1 Soluţia salvatoare

1
DISTRIBUIȚI

Demonstraţiile împotriva regimului Băsescu au continuat şi astăzi în centrul Timişoarei, în cea de a 17 a zi. Chiar dacă în Piaţa Operei nu sunt decât aproximativ 60 de persoane, acestea sunt extrem de înverşunate în a cere demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Boc.


Au apărut şi primele mesaje împotriva liderilor locali ai PDL. Un bătrân a venit cu o bucată de carton pe care e scris „Frunzăverde pentru noi, este o pungă de gunoi. Jos coaliţia de la măcelărie. Câinele gras turbează”. O pensioanară a venit cu o pancartă cu „Jos TVA”, în timp ce altul cerea „Demis şi judecat” pentru Traian Băsescu pe care un alt protestatar îl întreba „Ceauşescu doi ce ai făcut cu noi?”. Revoluţionarii au anunţat că şi-au unit mişcările de protest pentru a le  da mai multă consistenţă. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ce s-a mai întâmplat în piaţă.

UPDATE 1 18,10 Protestatarii au găsit soluţia prin care guvernul Boc poate fi dărmât rapid – greva generală. „Dacă românii ar înţelege importanţa acestui  gest s-ar termina cu Boc. Să se oprească totul în România şi atunci ar înţelege că nu mai sunt doriţi”, a propus unul dintre demonstranţi.

1 COMENTARIU

  1. De acord cu Frunzaverde. Stim ca si-a dat doctoratul la economice la UVT in Timisoara in 3 luni de zile!! O simpla formalitate. Ca multi politicieni, si de la psd si de la pdl.

    Iar nevasta-sa la Resita a transformat pseudo-universitatea aceea Eftimie Murgu intr-o mare familie de familii. Fiecare catedra e cate o familie de profesori, asistenti etc. Lucrarile ei stiintifice i-au fost scrise de colegii mai tineri, recompensati bine. Cariera ei a explodat odata cu avansul facut de sot in cariera lui politica. Si masonica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.