Ziua 9 de protest în centrul Timişoarei UPDATE 3 Ce se cere...

Ziua 9 de protest în centrul Timişoarei UPDATE 3 Ce se cere pentru demnitarii corupţi GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI

Demonstraţiile împotriva actualei puteri continuă în a noua zi în centrul Timişoarei. Tonul scandărilor l-au dat trei puştoaice care au început să scandeze „Jos Băsescu” încă dinainte să înceapă protestul. În Piaţa Operei au venit părinţi cu copiii în braţe, dar şi bătrâni disperaţi că nu mai pot supravieţui cu pensiile tăiate. „Traian Băsescu a jurat strâmb cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie. De asta trebuie să plece”, şi-au motivat demonstranţii acţiunea. În piaţa au fost împărţite manifeste prin care se cere timişorenilor să ceară includerea Roşiei Montane pe lista patrimoniului mondial UNESCO. La această oră sunt aproximativ 150 de manifestanţi. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ce se întâmplă în Piaţa Operei.

UPDATE 1 17,26  Numărul protestatarilor a crescut, fiind tot mai mulţi părinţi care vin împreună cu copiii la demonstaţie.


Apar noi mesaje, cel mai încurajator pentru timişoreni fiind „Nu vă fie frică, Boc o are mică”. Demonstranţii i-au lansat şi o provocare preşedintelui „Băse dacă te ţine, hai la baia de mulţime”.

UPDATE 2 18,30 O pensionară a vrut să arate cu ce hrăneşte. Pe o măsuţă improvizată pe o cutie de carton, în mijlocul demonstraţiei,  a pus o mămăligă şi şi-a făcut un mujdei. „Asta mănânc. Că altceva n-am. Ei trăiesc bine, noi crăpăm”. Protestatarii scandează „Nu staţi în balcoane că muriţi de foame” şi „Libertate”. Un protestatar, care are faţa acoperită cu un tricolor, a venit împreună cu câinele său „blindat” cu mesaje antiguvernamentale. „Singura soluţie este greva generală”, a susţinut unul dintre vorbitori.

UPDATE 3 19,17 În piaţă au venit mai mulţi protestatari cu pancarte prin care cer închisoare pe viaţă pentru demnitarii corupţi. Numărul demonstranţilor a ajuns la aproximativ 350, sosind în piaţă sindicalişti şi suporteri ai Politehnicii Timişoara.

UPDATE 4 9,32 După ce au mai scandat „Jos Băsescu” şi „Demisia”, timişorenii s-au retras la ora 21 spre case, mâine fiind o altă zi de protest.

5 COMENTARII

  1. Catre toti membrii si simpatizantii Noua Dreapta!!!
    Precum se stie de ani de zile Noua Dreapta este penetrata de serviciile secrete. In aceste momente serviciile secrete implantate au deturnat membrii Noua Dreapta cu sloganul acesta politic ce nu ajuta decat pe Traian Basescu si pe PDL: USL=PDL-aceeasi mizerie.
    De aceea, daca sunteti romani si patrioti nu scandati si nu sustineti aceasta diversiune a PDL si a lui Basescu.
    PS: nu va faceti iluzii ca nu va vor lasa sa inregistrati Partidul Nationalist. Se folosesc numai de voi!

  2. Cei sosiți în piață cu pancarte (apx 20 de persoane) pe care scria Închisoare pe viață pentru demnitarii corupți, Naționalizați Roșia Montană, PDL+USL=Aceeași mizerie au fost Naționaliștii Autonomi Timișoara. Amănunte vor fi postate în această seară pe saitul grupului

    Sunt manipulați cei care vor să schimbe o mafie PDL cu o altă mafie USL, este doar o rocadă între două grupuri mafiote care ne jefuiesc de 22 de ani. E timpul să le punem capăt și o vom face. Poporul român trebuie să le își continue misiunea și aceste partide le stau în cale.

  3. mai autonomule:)
    Nu cred ca ai inteles mesajul meu…sunteti toti penetrati de catre SRI iar vrajeala asta cu PDL=USL= nu stiu ce…va este inoculata de aceia dintre voi care sunt oamenii sistemului. Foloseste informatia pe care ti-am dat-o si foarte usor ii puteti identifica pe cei ce sunt infiltrati la voi. Ia gandeste-te care persoane dintre voi au venit prima data cu aceasta idee…

  4. Mai cornelus (tu esti nistorescule, da:)) , ai o vrajeala ieftina. Incercati ca tot jos picati, doar nu in sus. :)) Soarta PDL si USL se pecetluieste chiar acum, in strada, iar voi, uselistii bateti chiar acum cuie in propriul cosciug. Bravos!

    Moarte partidelor care au jefuit tara: PDL, PSD, PNL (USL), UDMR, PRM, PC, UNPR…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.