4.300 pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în zona Deta

4.300 pachete de ţigări de contrabandă, confiscate în zona Deta

11
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Deta continuă să captureze ţigări de contrabandă, semn că reţele de la graniţa cu Serbia continuă să lucreze la foc continuu. Numai în ultimele 24 de ore au  fost confiscate 4300 pachete de ţigări. După ce au oprit pe centura Detei o maşină, care venea dinspre vama Moraviţa, agenţii au descoperit că şoferul I.


Ş. Virgil  de 37 de ani, din Timişoara transporta 3.280 pachete ţigări de diferite mărci, netimbrate. Marfa în valoare de aproximativ 44.000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării. În maşina lui G.  B. Cristian, de 26 de ani, din localitatea Deta, au fost găsite 440 pachete de ţigări de contrabandă. Astăzi de dimineaţă,  în jurul orei 06.20, poliţiştii de la Gătaia, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D. J,. 588 , pe raza localităţii Percosova. La vola se afla I. A. Adriana, de 24 de ani, din Arad, care era însoţită de A. V. Ioan, din localitatea Pecica. În maşina acestora au fost descoperite 580 de pachete de  ţigări de contrabandă.

11 COMENTARII

 1. Lucrurile vor merge in mod firesc tot astfel. Asa zisele ..Retele de contrabanda.. ai carei membrii sunt si politistii (vechii rechini care au fost, sunt si probabil vor fi si de acum incolo tinuti si protejati de o aura politica), controleaza foarte bine acest fenomen al contrabandei cu tigari si nu numai!??…. Asa cum exista si cum de altfel, reiese din nenumaratele articole din presa, oameni asupra carora exista mari suspiciuni cu privire la implicarea lor in fenomen (vezi marele protejat politic comisar sef SAPTEBANI care de curand a fost uns sef la Jimbolia),nu se va schimba NIMIC in ceea ce priveste contrabanda cu tigari si alte produse accizabile….(cel putin la Moravita).Daca se doreste cu adevarat contracararea si combaterea eficienta a fenomenului, printre multe altele, ar trebui sa observam un aspect care cred ca nu este de loc de neglijat si anume: PROTECTIA unor cadre ale politiei de frontiera compromise moral care stau bine merci, unii dintre ei si de mai bine de 30 de ani in functii de conducere cum ar fi de exemplu, marele (protejat comisarul sef SLABU GHEORGHE a carui nevasta a fost angajata ani de zile la unul din cele sapte duty-free-uri din P.T.F. Stamora-Moravita si care a aprovizionat cu cantitati imense de tigari de contrabanda toti ,,lantosii, afaceristii si retelele,, care se ocupau de ani de zile cu contrabanda si care si astazi sunt binecunoscuti atat de acest comisar sef cat si de toata clica de politisti de frontiera(din vechea garda…..care au scapat de elicoptere).Acest domn comisar sef care si astazi este la sefia S.P.F Stamora-Moravita si care de ani de zile coordoneaza intreaga activitate a subordonatilor face toate jocurile, ca sa spunem asa, si se comporta ca un adevarat mosier. NIMIC nu misca fara el. In concluzie, veau sa arat faptul ca, DE FAPT, situatia de la sectorul politiei de frontiera nu s-a schimbat foarte mult, iar pe de alta parte, toti bisnitarii, afaceristii si contrabandistii care-si isi fac in continuare treaba cu sprijinul politistilor de frontiera coordonati de marele comandant SLABU GHEORGHE sunt prea BINE cunoscuti in zona.La controlul de frontiera din P.T.F rutier controlul persoanelor, autoturismelor acestora precum si documentelor se face de foarte multe ori, CU SUPERFICIALITATE, prin sondaj (vezi doamne…)astfel incat cei cunoscuti sa nu fie foarte deranjati si astfel toatat lumea sa conlucreze spre propriile propasiri, bunastare si armonie.

  Cu parere de rau trebuie sa spun ca,aceasta stare de fapt va mai continua muuuuuuuuuuuuuuuuullllllt de acum incolo….PACAT…..

 2. Parca se spunea odata ca s-a facut liniste in vama, ca e totul sub control. Se pare ca in februarie trecut, la descinderi, nu i-a luat pe cei care trebuie. Cum au trecut prin vama astia? Oare nu se sesizeaza nimeni?

 3. VAI SARACU DE OKA..CHIAR PE EL LATI OPRIT/OARE DE CE/NU A MAI FURNIZAT INFORMATII LA POLITIA DIN DETA/CHIAR SE CREDEA CA DE EL ATI UITAT SAL MAI PRINDETI/DAR SLABA ACTIUNE/ DE CE NU URMARITI SI DEPOZITE UNDE SE TIN CANTITTATI DE TIGARII/CAM PUTINE TIGARI ATI GASIT IN MASINA LUI, POATE MASINA CU BAXURI A TRCUT CU ALTA MASINA.SI CE SANCTIUNE A PRIMIT? POATE NIMICA..TREBE SA DEA PE ALTI PE TOPOGAN…

 4. Pt.SORIN
  Afirmatiile pe care le faci cu privire la SLABU nu sunt adevarate, cred ca esti un frustrat si doresti ca tu sa-i iei locul sau cel care te protejeaza pe tine. Cand au venit elicopterele Slabu nu lucra la Moravita ,dar asa se intimpla un bun profesionist ca el trebuie sa fie sapat de alti. Stai la rind 4 ani pana iasa la pensie SLABU si apoi poti sa mergi in locul lui.

 5. Pt. Dorin
  Nu am nimic cu SLABU dar am gandit logic ,daca a rezistat 30 de ani in sistemul lor si nu a avut probleme pe linie de coruptie inseamna ca a fost corect ,dar nu uitati ca are si el un protector care se numeste GIMILICA. Daca afli ce functie are GIMILICA contacteazama.

 6. Consuela ! Hai că ne-ai făcut f curioşi.Ia zi-ne tu,din putul(puta)gindirii tale, CINE ESTE GIMILICĂ-fără frică???!

  – de unde stii tu ca Slabu n-a avut probleme cu coruptia? îi esti subordonată? Ai stat de vorba cu el inainte de-a scrie aici?

 7. Pt.Grănicerul
  Dacă eşti cu adevărat unul dintre foşti Grăniceri înseamnă că şti şi versurile Grănicer verde ca bradu ,cine tea pus să sari gardu firar …. .. a ….. sau Grănicerii talpa țării spaimă avutului obștesc. Cu privire la Gimilică fă verificările tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.