Maşini distruse de zăpada căzută de pe acoperişuri

Maşini distruse de zăpada căzută de pe acoperişuri

10
DISTRIBUIȚI

Zăpada de pe acoperişurile clădirilor înalte a devenit o capcană extrem de periculoasă pentru şoferii care-şi parchează maşinile în apropiere. Aşa s-a întâmplat, în urmă cu puţin timp, în apropierea Palatului Dicasterial. De pe un acoperiş s-a pornit avalanşa, zăpada topită oprindu-se pe un Audi S6. Forţa cu care a lovit a spart luneta maşinii şi a îndoit plafonul limuzinei.


O parte din zăpadă a ajuns în interiorul maşinii. Proprietara maşinii a rămas mască atunci când a văzut ce i s-a întâmplat şi a plecat să-şi caute asigurarea CASCO. Un şofer parcat în spatele maşinii distruse a făcut câteva poze şi a plecat grăbit din zonă, în timp ce zăpada de pe acoperiş, din dreptul său, a început să o ia uşor la vale.

UPDATE 1 Alte două maşini au fost distruse de zăpada căzută de pe acoperiş. Pe  strada Gheorghe Lazăr, avalanşa a distrus plafonul unui Mercedes şi parbrizul unui Audi parcate  în apropierea clădirii Bisericii Ortodoxe Sârbe. Din fericire, nici un pieton nu a trecut pe trotuarul respectiv în momentul căderii zăpezii. După câteva minute de la incident a apărut un echipaj de la Poliţia Locală care a pus o bandă pentru a restricţiona trecerea pietenonilor pe acolo.

10 COMENTARII

  1. In legatura cu comenturile aferente masinii distruse de zapada cazuta de pe acoperis, indiferent cine este proprietar, indiferent de profesie si de veniturile pe care le poate realiza: VA CURGE RAUTATEA SI INVIDIA PRIN VENE! Sunteti mici, nu va puteti ridica si cel mai probabil asa veti si ramane!

  2. Vasilica, ne faci rasa de rusine!……trebuie ca deja sti asta, caci de altfel ti-ai fi asumat, cu nume si prenume, asa ca un barbat!
    Sa moara si capra vecinului, na! Oare de ce suntem, noi romanii, asa? Acum nu stiu daca este imaturitate sau nu, stiu insa bine ca este al naibii de urat!

  3. ce-i Ghita ?
    vrei sa te doara capu ?
    ce te legi de mine popo*nare
    si tu Dana lihu ?
    tot notarita si tu ?
    atunci satz vad si masina ta tot asa. cavetz bani din furaciuni ratz a dreacu de zdrente.

  4. Vasilicaaa…. ca sa strig dupa tine asa ca la coada vacii cam de unde provi tu … zdreamtza e mata mah ratatule… si ca sa ma cobor putin la nivelu tau de amiba :))) uscami-as ciorapii pe crucea matii mah laxxx…. si razi de necazu altora mancami-ai puxx de lacke… luptas-ar cainii la matzele tale mah…. 🙂 scuzati limbajul folosit dar nervii provocatzi de un asa om chair m-au facut sa devin un vulgar… eu sunt un domn in general .. 🙂 ce plm 😛

  5. Cel mai probabil acel Vasilică e un puțoi care în loc să meargă la scoală stă pe Facebook și YM, și din când în când mai comentează și el aiurea pe site-urile de știri. La cum scrie sigur nu a prea dat pe la școală în viața asta. După părerea mea nici nu merită să citiți ce scrie el, dar să îi mai și răspundeți…Lasați-l în pace cu mentalitatea lui idioată. Cu siguranță părerea lui nu reprezintă părerea majorității. Așa că nu vă mai pierdeți timpul sa-i răspundeți la comentarii. Timpul vostru este mai prețios decât al lui. El oricum va sfârși mort…de invidie. 🙂

  6. Bai vasilica… fata de tine pana si trenul are mai multe clase… si mai e ceva… ca sa-ti dai seama ca esti prost trebuie in primul rand sa te duca mintea… ti-a cerut cineva tie bani de reparatii de te agiti atata? Iara te-au lasat parintii pe net?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.