Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, implicat într-un nou scandal UPDATE 4...

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, implicat într-un nou scandal UPDATE 4 EXCLUSIV Ce a declarat suspectul Poliţiei

6
DISTRIBUIȚI

Bogdan Roman, fiul primarului PD-L din Deta, a fost implicat în noaptea de 31 decembrie/1 februarie într-un nou scandal. Conform Poliţiei Timiş, incidentul s-a petrecut în barul Flamingo din Denta. Din declaraţiile celor implicaţi a reieşit că Bogdan Roman pe fondul unor neînţelegeri mai vechi a lovit doi bărbaţi prezenţi în bar – Indriaş Dănuţ şi Marcu Sorin, ambii în vârstă de 36 ani din Denta. În urma examinării medico-legale, primul a primit cinci zile de îngrijiri medicale. Şeful Poliţiei Timiş, Gheorghe Popescu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „ne-am sesizat din oficiu în acest caz şi am îndrumat victimele să-şi scoată certificate medico-legale. Se fac cercetări preliminare în acest caz”. Bogdan Roman a fost eliberat în 14 noiembrie 2011 din arest alături de ceilalţi inculpaţi în dosarul scandalului din luna iulie anul trecut.

UPDATE 1 Bogdan Roman a fost dus la sediul Poliţiei Deta pentru audieri de un echipaj şi urmează să fie anchetat.

UPDATE 2 În exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, Bogdan Roman a declarat „Nu ştiu nimic.


Nu ştiu cine sunt părţile vătămătate şi nici unde este acel bar”.

UPDATE 3 Din investigaţiile efectuate până acum a reieşit că scandalul s-a produs în faţa barului. Bogdan Roman era împreună cu un prieten de al său, care şi-a amintit că una dintre victime l-ar fi înjurat mai de mult. Fără a sta prea mult pe gânduri, fiul primarului ar fi făcut dreptate cu pumnul.

UPDATE 4 Bogdan Roman a dat poliţiştilor o declaraţie de câteva rânduri în care a susţinut că nu cunoaşte victima şi că de când a fost eliberat din arest nu a lovit pe nimeni. În reclamaţia depusă, Indriaş a susţinut că a fost lovit atât de fiul primarului din Deta, cât şi de alte persoane care au coborât din două maşini.

6 COMENTARII

 1. “Nu ştiu nimic. Nu ştiu cine sunt părţile vătămătate şi nici unde este acel bar”…
  Măi ,băiatu lui Primaru,tu crezi că îţi mai merge mult aşa pe post de şmecher?
  Prietenul tău ,Denis-pericol public, nu ştie nici el baru ,unde s-a mai certat cu nişte sîrbi pe vremuri?!

  Băieţi vreţi să arătaţi cine e „jupînu” pe zonă legat de trafic şi contrabandă cu ţigări?
  Deocmamdată „vă face”ANTON-de la Denta.
  Băieţi mai veniţi pe la Denta şi s-ar putea să rămîneţi fără ouă.
  Portocaliilor,vă ia dracu cît de curînd.Ceea ce vă şi urez.
  Hai sictir!!!
  Denis!!!-atenţie!!-aluneci….

 2. Nesimtitul asta trebuie inchis,a mai fost iertat pt.ca tatal lui primarul a facut multe presiuni.acum politia sper ca nu se vor mai lasa umiliti.

 3. Scenariu de film S.F. : Jale mare pe la Deta dupa ce s-au sistat temporar cotizatiile de la traficantii de tigari (actiunea HELICOPTERU’) Cota-parte la partid ? Ioc ! Solutia ? ….(continuare in episodul urmator).

 4. Revin cu cîteva precizări:
  „Incidentul a ajuns să fie cunoscut şi de liderii PSD Timiş, însă un pic diferit de varianta oficială. Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, susţine însă că la altercaţie ar fi participat ambii fii ai primarului din Deta. Întreg cazul, mai spune liderul social-democrat din judeţ, ar fi încercat să fie muşamalizat după ce şeful Poliţiei din Deta a transportat cele două victime la spital cu maşina lui, iar apoi a omis să îşi informeze superiorii.
  „Se pare că la Deta a apărut o nouă vendetă a copiilor primarului. Am înţeles că sunt internaţi la spital în urma unei bătăi doi tineri din Denta care au fost bătuţi din nou de copiii primarului din Deta. Dacă acest lucru se adevereşte, PSD solicită demisia urgentă a primarului de la PDL şi demisia şi cercetarea şefului poliţiei din Deta, dacă se demonstrează că el a dus la spital cele două victime fără să anunţe conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş”, spune Bojin.”
  Ce spuneţi d-le şef al poliţiei Deta? Sunteţi un demn urmaş a lui Golosie !Faceţi într-adevăr „ordine” pe aici.(„Ordine”- conform ordinelor primite de mai sus-mafioţilor). Măi băiete, ştii ce zicem noi cei din grupul civic”anti-Roman”:Ia-ţi „Disaga” şi te du…facem noi oricum ce trebuie şi cît de repede,mai repede decît credeţi voi. Ne mai auzim…

 5. ”Facem noi oricum ce trebuie si cat de repede..”:)) Bha Periculosule sau cum vrei sa te numesc Justitiarul lu’ mama :)) Vati pisat pe voi ratatilor toti mari in gura dar p..a mica mereu, stai acolo in banca ta si numai prostii lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.