„Cameriste” românce, exploatate sexual în Germania

„Cameriste” românce, exploatate sexual în Germania

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au descins, în această dimineaţă, la locuinţa unui bărbat acuzat că a traficat mai multe tinere, care au fost exploatate sexual în Germania. Suspectul, Svetozar Iancu, a fost trezit din somn de descinderea oamenilor legii care i-au şi percheziţionat casa.


Ancheta procurorilor de la DIICOT Timişoara a scos la iveală faptul că, în ultimul an, bărbatul a racolat mai multe tinere din zonă, promiţându-le că le va asigura în Germania locuri de muncă într-un hotel din Aachen ca şi cameriste. În realitate, când ajungeau acolo, tinerele erau duse într-un club unde erau obligate să se prostitueze. În acelaşi club şi-a dus victimele şi un alt traficat arestat în urmă cu doi ani de DIICOT Timişoara. Victimele erau ţinute sub un control strict, neavând voie să plece niciunde neînsoţite, iar apartamentul unde locuiau era în permanenţă supravhegheat. O fată avea şi zece clienţi pe zi. Toţi banii ajungeau la „protector”, care avea grijă să se asigure că tinerele nu-i vor ieşi din cuvânt. Suspectul este cercetat pentru trafic de persoane.

3 COMENTARII

  1. Sobolanul trbuie sa -plateasca si pentru sutele de vitime pe care le-a facut in cardasie cu Politistii si soferii de autocar care veneau din U.E .Sa stea linistit zdreanta 10 ani scrie pe curullui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.