Ce premieră anunţă în dosarul „şpagă la Finanţe” directorul adjunct Ionescu UPDATE...

Ce premieră anunţă în dosarul „şpagă la Finanţe” directorul adjunct Ionescu UPDATE Decizia CAT

2
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, recursurile Gabrielei Ionescu, directorul adjunct al Finanţelor Publice Timiş, şi a lui Dinu Călin împotriva hotărârii tribunalului de prelungire a arestului preventiv, după ce DNA i-a trimis în judecată pentru fapte de corupţie. Avocatul lui Dinu Călin a cerut punerea în libertate a clientului pe motiv că nu prezintă nici un pericol pentru ordinea publică şi nici nu poate influenţa martorii. În cazul Gabrielei Ionescu, apărarea a afirmat că ” unul dintre motivele pentru care s-a menţinut arestarea a fost şi faptul că până acum inculpata a refuzat să dea orice fel de declaraţii.


Dreptul la tăcere este unul constituţional. La instanţa de fond, clienta este dispusă să dea declaraţii pentru aflarea adevărului în acest dosar. Fiind suspendată din funcţie nu poate influenţa în nici un fel mersul anchetei”. Procurorul DNA a solicitat respingerea recursurilor pe motiv că punerea în libertate „ar iinduce ideea că instanţa pusă să aplice respectarea legii acceptă un asemenea comportament la locul de muncă, inculpata folosind instituţia statului pentru a obşine venituri ilicite”. Atât Dinu, cât şi Ionescu au cerut cercetarea în libertate, directorul adjunct de la Finanţe spunându-le judecătorilor că ” vă asigur de colaborarea mea pentru aflarea adevărului”.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins cele două recursuri, Gabriela Ionescu şi Dinu Călin rămânând după gratii.

2 COMENTARII

  1. iertatzo Domnilor judecatori ca doamna Derector ionescu ii dama buna si-o fekut numa’ bine. nu-i adeverat co luvat shpaga ca ia are bani de la o tanti din Jermania. sa ma bata dumniazau daca va mintzesk. zau asha cai pacat sa steie doamna derectoare cu toate curvili si bagaboantele in cielula. noi salariatz cinstitz de4 la finantz o ashtieptam sa vine napoi la birou. treiasca doamna derectoare. numa umflatu’ de calin sa ramane in pushcarie ca alai venovatu. zau asha

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.