Cum a încercat „dobitocul de Mann” să lucreze direct cu Gabriela Ionescu...

Cum a încercat „dobitocul de Mann” să lucreze direct cu Gabriela Ionescu de la Finanţele Publice

8
DISTRIBUIȚI

Dosarul DNA „şpagă la Finanţe” dezvăluie o parte din legăturile mafiote dintre fostul director adjunct de la Finanţele Publice, Gabriela Ionescu, Dinu Călin şi controversatul om de afaceri Nicolae Mann, anchetat de DIICOT în dosarul fraudării grupului german de firme Aton. Cu numeroase datorii pe firmele sale, Mann avea nevoie de protecţie de la Fisc, dar şi de o armă împotriva nemţilor de la Aton, aşa că a sprijinit-o pe aceasta să ajungă în funcţia de conducere. Cum reiese din interceptările de la dosar, „pila” i-a asigurat protecţia lui Mann.

Cu toate acestea Dinu Călin, cumnatul lui Mann, nu era mulţumit de modul cum se derulau afacerile între ei.


Într-o discuţie cu denunţătorul, Dinu s-a scuzat că nu i-a răspuns deoarece „eram cu dobitocul ăsta de Mann la o discuţie”. Dinu Călin care s-a plâns că „mă folosiţi toţi. Eu îs mâna murdară cu care voi vă spălaţi rufele în p..mea. Şi ai ei, şi a lu Mann, şi a ta, şi a lu încă vreo doi trei în p… mea”.

Intermediarul a povestit şi despre întâlnirile Gabrielei Ionescu cu Nicolae Mann care era împreună cu Stelică Mălăeşteanu, fost miliţian, acum un un prosper om de afaceri, aceasta cerându-i „te rog frumos că nu mai vreau să-l văd pe moş în viaţa mea (..) pe Mann”. Nemulţumirile lui Dinu Călin faţă de Mann au pornit de la faptul că a încercat să-l scoată din „combinaţie”, forţând o legătură directă cu Gabriela Ionescu. „Mann zice „ştiţi aş vrea să ţin legătura cu dumneavoastră că, cred că telefonul lui Călin îi ascultat şi p..mea nu ştiu ce”. Şi asta (Gabriela Ionescu, n.a) zice atunci „staţi un pic domnu Mann, dar problema-i simplă. Eu nu fac nimic fără ca Călin să ştie şi niciodată Călin nu a venit la dumneavoastră să ceară ceva fără să ajungă la mine”. Scurt pe doi i-a spus-o în faţă”, a povestit Dinu Călin. Din biroul de la Finanţele Publice Timiş al Gabrielei Ionescu, anchetatorii au ridicat şi trei coli A4 scrise de mână în care era făcută o prezentare a controalelor făcute la firmele din grupul Aton la solicitarea Euromobille, firma lui Mann.

 

8 COMENTARII

  1. … deci e clar. Scopul tau e sa-l incriminezi si pe Mann in scandalul asta. Dar, atata timp cat nu ai dovezi, decat „povestiri” de pe la telefoanele ascultate, naşpa.
    Oricum articolul are un vadit iz de telenovela: epitetele folosite (dobitoc, mos), „arma” impotriva nemtilor de la ATON, celebrele 3 foi A4 scrise de mana (!), controalele facute la solicitarea firmei Euromobille. De cand se fac controale la solicitarea unei firme? Si cum a fost facuta aceasta solicitate, in scris, oral? S-a inregistrat la registratura?
    … mă leşi …

    Blogul asta tinde sa devina unul de tip tabloid, cu titluri incendiare: „Mann a fost facut <> de cumnatul sau! „. Oricum n-ar fi primul titlu de gen – vezi video cu judecatoarea sedusa si mangaiata.
    super tare, frate …

  2. la puscarie cu marele jurist analfabet GHIORGHI, fost politist de frontiera la CENAD,mana dreapta a lui MANN,el este cheia din dosar,interogati-l si o sa vedeti ce vomita!!! Se lauda peste tot cu ce i-a rezolvat el lui MANN s.a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.