Cum a reuşit DNA să intercepteze o discuţie directă dintre Miuţ şi...

Cum a reuşit DNA să intercepteze o discuţie directă dintre Miuţ şi Epure. Vezi ce au discutat

6
DISTRIBUIȚI

Fostul director al Direcţiei patrimoniu din Primăria Timişoara, Constantin Miuţ, se ferea ca dracul de tămâie să fie interceptat când discuta cu patronul de la Heaven, Dorin Epure, cel care a beneficiat de sprijinul său şi al celorlalţi angajaţi pentru a  nu plăti chirie decât pe o treime din terenul ocupat. Norocul procurorilor DNA a fost că Florin Chiriţescu, executor la Primăria Timişoara, care discuta cu Dorin Epure la mobil  i l-a dat să discute pe Miuţ „că i-e frică să vorbească cu tine, dar nu ştie pe ce telefon vorbeşte”. Crezând că vorbeşte de pe un alt telefon, Miuţ a acceptat să discute la telefon cu Epure.


Iată discuţia

Miuţ Nicuşor: – Când ne întoarcem, ne vedem într-o seară, aşa…

Epure Dorin: – Aha.

Miuţ Nicuşor: – Aşa uşor, ca să vorbim, bine?

Epure Dorin: – Era agitată lumea?

Miuţ Nicuşor: – Nu.

Epure Dorin: – Ă?

Miuţ Nicuşor: – Nu, nu, lumea-i calmă, adică na, o singură persoană e agitată, că aşa-i în lumea asta, ştii?

Epure Dorin: – Îhî.

Miuţ Nicuşor: – Serios, săptămâna viitoare vreau să te văd într-o seară, târziu aşa la vre-o zece, la o cafea, la un cafe-bar vorbim, bine?

Epure Dorin: – Bine, vezi că numai sâmbătă ajung.

Miuţ Nicuşor: – Poate chiar… sâmbăta viitoare ajungi tu?

Epure Dorin: – Da, da.

Miuţ Nicuşor: – Na, noi suntem în oraş, sâmbătă seara te văd.

Epure Dorin: – Bine.

Miuţ Nicuşor: – Chiar la orice oră.

Epure Dorin: – Bine, bine.

Miuţ Nicuşor: – Haide, te pupăm.

Epure Dorin: – Hai, servus, pa –pa!

Miuţ Nicuşor: – Ciao!

Epure Dorin: – Numai bine!

6 COMENTARII

  1. Poate chiar mai vinovati decat miut sunt ciuhandu,cojocari, deoarece prin HCL 213/13.07.1999 s-a stabilit componenta comisiei speciale pentru inventariere, din care au facut parte in calitate de presedinte si secretar.
    Art.1: Se constituie Comisia Specială de inventariere a bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului Timişoara având următoarea componenţă:

    – GHEORGHE CIUHANDU Primarul Municipiului Timişoara – preşedinte;
    – IOAN COJOCARI Secretarul Municipiului Timişoara – secretar;
    D-nule Bota, felicitari pt. articole , poate reusiti sa ne spuneti si in ce faza este plangerea de la DNA in legatura cu Poli, Termal,parcul de la uzina de apa,Aurora, procesele ANAF cu Colterm , RATT,SDM pt. executare silita.Termenul pt. procesul ANAF-Colterm este in data de 20.02.2012. Procesele lui Chis Culita etc.Asteptam articole interesante.

  2. Mai, Bota! Scrie si tu articole serioase, nu doar ce copii de prin rechizitorii. Nu faci altceva decat sa mergi la instante, copiezi de prin rechizitorii , mai iei ceva de pe la revista presei de la diverse institutii si postezi in amaratul asta de site. Asta nu-i jurnalism! Scrie articole serioase nu palavrageala ieftina, ca si interceptarile astea copiate care oricum n-au nicio solutie.

  3. Incredibil la ce nivel de incompetenta s-a putut ajunge!sunt convins 100% ca acest domn Bota ce scrie articolele a terminat un liceu industrial – seral si in cel mai fericit caz a facut o facultate particulara de prin scara unui bloc! Ce mare inregistrare,ce descoperire,eu cred ca astia or vorbit si de Elodia,dar cred ca era codat rau dialogul! Ce sa mai zic ,esti ,draga scriitorule de articole la comanda penibil rau si mai bine ti-ai cauta altceva sa faci! De exemplu sa muncesti ceva,ce zici!??Stiu ca ti-e greu!Asa e! De asta suntem unde suntem! Succesuri pe mai departe ca altceva nu poti face!

  4. hallo Camy,
    se scufunda corabia?
    incepi sa dai pe goarna ce stii, tu crezi ca ai sa scapi? vez ca atunci cand or incepe sa va aresteze o sa vina dupe voi la primarie cu autobuzele. ca la vama ! nu mai vb ca trebe sa datz si shpaga incasata in decursul timpului. atz furat-o fratz si surori din primarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.