Descindere la bordelul reţelei interlopului Chifu. Vezi câţi bani producea o prostituată...

Descindere la bordelul reţelei interlopului Chifu. Vezi câţi bani producea o prostituată dusă în Elveţia UPDATE Decizia instanţei

1
DISTRIBUIȚI

Descindere în forţă a trupelor speciale şi a poliţiştilor de la „Crimă Organizată”, coordonaţi de un procuror DIICOT,  în această după amiază,  la un bordel din Timişoara, care funcţiona sub masca unui club de noapte. În interiorul barului de noapte au fost găsiţi mai mulţi minori, inclusiv o fată de 13 ani. La etaj erau trei camere pregătite pentru clienţi, poliţiştii descoperind mai multe fotografii cu tinere, dar şi jucării sexuale. În paralel, anchetatorii au descins şi la alte două locaţii de unde au ridicat alţi suspecţi.

Acesta a fost finalul unei ample operaţiuni de monitorizare a activităţii reţelei condusă de interlopul Cosmin Chifu, de 32 ani.


Din 2009, acesta şi ceilalţi membrii ai grupării au racolat minore şi majore, care au fost obligate să se prostitueze. Unele dintre ele au fost duse în Elveţia şi Anglia, iar altele erau puse „la produs” în Timişoara  în apartamente închiriate sau în clubul de noapte. Tinerele erau terorizate în permanenţă de membrii grupării, care încasau şi majoritatea banilor. O singură  prostituată care a fost plasată în Elveţia i-a adus liderului grupării un profit de 60.ooo euro.

La această oră, ancheta este în plină desfăşurare, membrii grupării fiind acuzaţi de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, trafic de minore, trafic de persoane şi proxenetism.

UPDATE Tribunalul Timiş a decis arestarea preventivă a lui Cosmin Chifu pe 29 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.