EXCLUSIV Lista cu liberalii care vor fi candidaţii USL la Consiliul Local...

EXCLUSIV Lista cu liberalii care vor fi candidaţii USL la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş

10
DISTRIBUIȚI

Şedinţă aprinsă în această seară la PNL Timiş unde s-au stabilit candidaţii liberali care vor intra pe listele USL de la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. Nominalizările s-au făcut după o serie de criterii, liderul filialei senatorul Nicolae Robu militând ca intrările pe liste să se fa pe baza meritocraţiei. Unul dintre criteriile impuse de Robu a fost şi numărul de prieteni de pe Facebook.

PRESSALERT.ro vă prezintă în exclusivitate lista liberalilor care speră să ajungă în Consiliul Local Timişoara – Petru Ehegarner, şeful PNL Timişoara şi actual consilier local, Dan Diaconu, secretarul general al PNL Timiş, Dumitru Dinulescu, patronul firmei „Dinu Instal”, Radu Dimeca, vicepreşedinte PNL, Ciprian Jichici, consilier local şi acum, Vasile Ruşeţ, şef de direcţie la Politehnica din Timişoara, şi Ciprian Bogdan, actual consilier local.


Lista pentru CLT va fi completată şi cu un candidat de la Partidul Conservator. La Consiliul Judeţean Timiş primul liberal pe lista USL va fi Sorin Supuran, fostul contracandidat al lui Nicolae Robu la şefia organizaţiei şi fost director al Autorităţii Rutiere Române în guvernarea Tăriceanu. Pe  lista pentru CJT vor mai fi Marian Constantin Vasile, Liviu Borha, actual vicepreşedinte al consiliului judeţean, Liviu Cocean, şeful tineretului liberal din Timiş, Cosmin Costa, actual consilier. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli şi restul numelor. Ultimii eligibili pentru Consiliul Judeţean Timiş sunt Verginia Popescu, Adrian Păşcuţă şi Gheoghe Bologa, actual consilier judeţean.

10 COMENTARII

  1. aceleasi mecle si aceiasi hoti. mie scarba si de liberalii astia.
    alti numai au loc pe liste , toooot ei. dati-va dracului la o parte daca aveti soricul subtire , dar cum nu-l aveti , meritati sa stati tot timpul cu botul la valau. halal candidati si partid.

  2. Tu, „fost liberal”? Atunci eu sunt Papa Pius, p(r)ostacule, zvonacule, raspandacule, agramatule cu 2 clase si un sfert („ALTI NUMAI au loc”, „MIE scarba”, mai lipsea si un „MIAU dat papucii”)…
    Si, daca tot te-ai desconspirat, marsh inapoi in tomberon !

  3. o sa va aleaga DRACU !
    tot hotzii raman la putere ?????????????????????
    pai, Borha ala nu trebuia de mult arestat pt. porcariile facute la primarie ?
    B A N D I T I L O R !

  4. ,,LA VREMURI NOI , TOT NOI ! ”.
    la mitingurile ce se desfasoara in tara se spune f. clar ca oamenii sau saturat de clasa politica de azi , de aceleasi fetze cu aceleasi naravuri de mafii locale care nu fac decat sa capuseze ori sa fure banul public. ma intreb ? oare dintre atatia membrii pe care se lauda pnl-ul ca ai are nu s-o fi gasit vreunul mai istet si inteligent care sa-i ia locul lui supuran , borha , ehegartner , etc ? cu siguranta ca sunt baieti inteligenti si bine intentionati , dar nu fac parte din HAITA!
    c-am atat despre pnl-timis care nu se dezice de mafia ce il stapineste de atatia ani, motiv ptr. care vor plati mai devreme sau mai tarziu. cat despre realizari facute ptr. comunitatea locala se vede la fiecare candidat ;jeepuri , case de vacante , afaceri infloritoare , etc. numai laba trista ala care-i spuneau Super-Bedro , inainte de functie avea o dacie super nova , iar numai dupa 4 ani de labareala prin prefectura se plimba acum prin urbe cu un ditamai tractorul de jeep, si ca el multi dintre cei enumerati mai sus.

  5. Din cauza propunerilor de 2 lei nu ve-ti cistiga alegerile=Supuran Sorin ,Costa Cosmin,Liviu Borha,Cocean Liviu mai lipseste Demaio naiba o sa va aleaga voi nu vedeti ca s-a saturat lumea de oamenii vechi
    P.S. Supuran e plin de bani vrea doar sa se intoarca inapoi la ARR sa-si plateasca politele ,razbunari de oameni frustrati.

  6. ptr. @ fost liberal !
    da am fost liberal cu nr. de carnet facut in martie 1990 !
    dar am plecat dupa cativa ani , cand am vazut spre ce directie a luat-o partidul odata cu trecerea in nefiinta a seniorilor.
    nu te intreb de cand esti in partid ci doar de ce esti in partid ?
    voi astia enumerati mai sus si mai sunt multi ca voi , aveti un singur scop nobil ! acela, sa va adunati ca mustele pe ca-cat cand e vorba de vre-o furaciune. in rest prapadul dupa voi. era sa uit de alt , pradator de vaza liberal , daca nu l-ati uitat cumva ? draganescu va spune ceva ? sarac baiatul , sarac…hahahaha
    asa ca haidem la alegeri in toale noi , cu aceiasi bulangii.

  7. Da, de acord cu toate criticile de mai sus! La vremuri noi, tot . . . ei! Aceiasi!! Nici nu a inceput campania si se imparte ciolanul! Da, asa este, PIATA a hulit INTREAGA clasa politica! Insa votul e la noi, noi avem puterea sa schimbam! Trebuie sa ne mobilizam si sa aratam ce vrem! Stand in casa, nemergand la vot, comentand online dupa, nu schimbam nimic! Am participat personal la cateva sedinte de consiliu local. Domnii „penelisti” din lista adopta tot timpul pozitia „ghiocel” in fata administratiei Ciuhandu! Cu exceptia lui Jichici, care, contrar unor opinii, e un om ok, vertical si care vrea CEVA! Are propria afacere, nu face afaceri cu Primaria etc. Singur insa nu va putea! Alaturi de relicvele PNL cu atat mai putin! Tineri romani, haideti sa luam initiativa! Haideti sa SCHIMBAM in sfarsit Romania!

  8. Se jura Robu cu mana pe Sfanta Biblie ( nu ca Basescu, pentru ca in anumite privinte seamana cu acel individ) ca nu a primit cadoul de la primarul PDL Todasca din Sacalaz ca sa-l puna pe lista la alegerile locale pentru functia de primar din partea PNL? Parca Antonescu promova altceva, nu-i asa Robule?

  9. se aude de 50000 de euro, cum ca ar fi cadoul , primarului din sacalaz !
    banii , banii provenind din afacerile ,,cinstite” ale primarului. cum tot asa cinstit facute sunt vila din spania , casa de la malul marii din mangalia , pensiunea de la vatra dornei , flota de tiruri si masini de super-lux.deh , la vremuri noi tot noi, nu-i asa robule ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.