Gabriela Ionescu şi Dinu Călin, trimişi în judecată în dosarul „şpagă la...

Gabriela Ionescu şi Dinu Călin, trimişi în judecată în dosarul „şpagă la Finanţe”

3
DISTRIBUIȚI

DNA Timişoara i-a trimis în judecată pe directorul adjunct al Finanţelor Publice, Gabriela Ionescu,acuzată de şase luări de mită şi cinci infracţiuni de trafic de influenţă, şi pe intermediarul acestei, Dinu Călin, acuzat de complicitate la infracţiunile comise de Ionescu.


În rechizitoriu s-a reţinut că Ionescu i-a cerut lui Horia Dan Cardoş diverse sume de bani şi bunuri pentru a-i asigura protecţie pentru firmele sale în cazul controalelor efectuate de Fisc. Procurorii au contabilizat 12.500 euro şi 40.985,42 lei ca fiind suma pe care patronul a plătit-o prin intermediul lui Dinu Călin sau direct directoarei adjuncte de la Finanţe. Pentru recuperarea prejudiciului, anchetatorii au pus sechestru pe casa Gabrielei Ionescu. Dosarul urmează să fi judecat de Tribunalul Timiş.

3 COMENTARII

  1. Acesta actiune este praf in ochi oferit publicului , de ce nu ii aresteaza pe toti ? caci toti sefii de fisc din tara sunt corupti ! toti iau mita , trafic de influenta … se stie de mult .. de ce nu se iau masuri ?

  2. sunt si alti de la finante implicati (sefi)sefii de servici capitani ei de la control care tac acuma in prag de …….se stiu ei care sunt:

    Bardas N.si altiiii de la alte servici ar trebui verificati.

    ……………………………..

  3. Mai, Bota! Scrie si tu articole serioase, nu doar ce copii de prin rechizitorii. Nu faci altceva decat sa mergi la instante, copiezi de prin rechizitorii , mai iei ceva de pe la revista presei de la diverse institutii si postezi in amaratul asta de site. Asta nu-i jurnalism! Scrie articole serioase nu palavrageala ieftina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.