Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decide unde se judecă dosarul lotului...

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decide unde se judecă dosarul lotului Moraviţa 2 UPDATE Hotărârea instanţei

13
DISTRIBUIȚI

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a judecat, astăzi, conflictul negativ de competenţă în dosarul lotului Moraviţa 2. Iniţial, DNA a sesizat Curtea de Apel Timişoara pentru a judeca dosarul în care au fost puşi sub acuzare 42 de poliţişti de frontieră, vameşi şi traficanţi de ţigări, care au acţionat în vama Moraviţa, aceştia fiind acuzaţi de fapte de corupţie şi contrabandă. Judecătorul de la Curtea de Apel Timişoara a considerat că dosarul nu este de competenţa acestei instanţe pentru că nu exista nici un poliţist de poliţie judiciară care să atragă competenţa instanţei, aşa că a decis trimiterea dosarului către Tribunalul Timiş.


La această instanţă, judecătorul, în 16 noiembrie 2011, a fost de acord cu susţinerea DNA şi a unuia dintre apărători care au considerat că, totuşi, curtea de apel trebuie să judece pe fond dosarul lotului Moraviţa 2. În acestă situaţie, procesul a fost suspendat conform legii, iar dosarul a plecat către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care a trebuit să decidă cine va judeca pe fond dosarul. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia ÎCCJ.

UPDATE Instanţa a decis că dosarul lotului Moraviţa 2 va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

13 COMENTARII

  1. Ar trebui sal judece IGAS cu FALCA ca doar ei lau fabricat ca nau mai primit si ei dreptu,un partid de cacati si securisti santajisti,care nau facut nimic bun in tara asta doar ca au furat din bani contribuabililor nu din bogatia tarii pe care au inpartito cu mult inainte cu psd,pnl,pc,pntcd,dinu patriciu,tender,fratii cristescu,vantu,si nu in ultimu rand cu analfabetii aia de bozgori ( udmr):p

  2. Completul ar trebui sa fie din trei „judecatori” IGAS-FALCA-BUDA, iar grefier cacatul de SAPTEBANI!!! Asta da instanta. La cata minte are jegosul de Buda , s-ar baga,prostu’!!!!
    Fiecare trece prin roata vietii.
    Sa le fie de cap.

  3. In sfarsit, spagarii is pe drumul corect al judecarii. Acuma le tremura chilotii ca o sa inceapa sa declare ce au facut prin vama, iar ce nu au facut o sa declare altii. Cei care a-ti fost pe la IJPFTM, dar care nu a-ti facut excursii cu elicopteru sa va pregatiti sa veniti la curtea de apel, in sala, ca martori si apoi ca …..sa nu zic alceva ca D-zeu o sa aiba grija de voi.

  4. Dragul meu „mubarak”, dar tu esti prost fara vindecare! Numa de rau doresti!!! Ai grija ce doresti la altii sa nu se intoarca la tine!!! De bumerang ai auzit? ma cam indoiesc eu sa fi auzit la cat de cretin esti!!!

  5. VOI SUNTETI INFRACTORI ! GUNOAIELOR ! Bumerangul se invarte in jurul vostru nefericitilor,nu se intoarce impotriva celor care nu sunt infractori. Vremea voastra a trecut,nu o sa va ramana decat sa va intoarceti de unde ati venit si anume,LA SAPA! Daca mai aveti loc si acolo… Bancile o sa va execute,ca nu mai aveti sa platiti ratele,intr-un cuvant ATI BELIT-O !

  6. Mubarak si Titi,ma pixxx de ce nu stati in banca voastra retardatilor, vi ciuda ca n-ati putut face si voi bani gastelor, pai nu aveati cum ca nu va duce creieru ala de tarfe. Poponari nu aveau acces in vama.

  7. Mai PROSTOVAN ce esti, cred ca tatal tau ti-a strans manutele in usa cand erai mic pentru ca te-a surprins cand te uitai pe gaura cheii cand mama ta isi schimba chilotii!
    si mai mult decat atat ,tot taticul tau a facut sex oral( de fapt ii dadea spaga) cu mama ta, iar tu i-ai prins in flagrant de esti tu asa de frustrat , prost micut ce esti!!! Tu , chiar nu mai cresti deloc?
    Tu chiar vrei sa ramai asa mic si sa mananci caca tot timpul!
    DOBITOCULE, JUSTITIA NU SE FACE DIN COMENTARIILE POSTATE DE TINE ,UN NIMENIA ASCUNS DUPA UN PSEUDONIM !
    MAI VITA INCALTATA, MACAR AI HABAR CINE A FOST MUBARAK?
    CAT DESPRE SAPA, O SA DAI TU CU SAPA, CA NOI DE BINE DE RAU AVEM CEVA CAPITAL SA FACEM O AFACERE, IAR CAND TE VEI REORGANIZA LA TINE LA SPF……AI SA MA CAUTI.
    APROPO, E APROAPE DE JEBEL FIRMA, TE INTERESEAZA?

  8. La Jebel pe langa spitalul de nebuni? L-am atins pe dobitoc la coarda sensibila,nu mai are bani nici sa treaca strada..hahahaha,apropo ce draq de firma faci tu la Jebel,ca acolo in satul ala prapadit nu e decat un spital de nebuni,restul LA SAPA!
    Dupa ce veti face niste ani de puscarie,veti merge cu mic cu mare la sapa… Da intr-adevar justitia nu se face din comentariile postate aici,dar o sa vedeti dupa ce se termina procesul,atunci sa vedem daca va mai arde de comentarii.O sa luati ceva ani de parnaie,o sa mai discutam pe aici. Hai salutare,dar ce draq va speriati,ca si la parnaie sunt oameni…

  9. Mai mubarak labagiu la ora actuala am bani sa o iau pe mata si tot neamu lu mata de fustrati in puxx, ai inteles ba pisatura si daca esti smecher ba poponarule dati numele si hai sa ne intalnim sa fac un pic de pisi pe fata ta ba clozetule.

  10. Ne intalnim fara probleme,dar ce draq sa discut eu cu tine? Dupa limbajul care-l folosesti esti un taranoi retardat care se crede buricul pamantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.