„Nimic nu se întâmplă normal în acest consiliu judeţean”

„Nimic nu se întâmplă normal în acest consiliu judeţean”

4
DISTRIBUIȚI

Blaturile din Consiliul Judeţean Timiş dintre putere şi opoziţie l-au scos, astăzi, din pepeni pe consilierul judeţean Adrian Negoiţă, care a părăsit extrem de nervos sala de şedinţe. Critic constant al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, Negoiţă a avut o serie de „înţepături” cu şeful pedeliştilor. Când s-au împărţit banii pentru cluburile sportive, Negoiţă a remarcat că banii pentru două cluburi de motociclism se dau invers proporţional cu performanţele. A urmat apoi o lungă serie de discuţii de tema modului în care banii trebuie împărţiţi între cluburile sportive din judeţ. Nici insistenţele liderului Titu Bojin de a nu-l mai contra pe Ostaficiuc nu l-au calmat pe consilier, care a părăsit sala pe motiv că ” este o bătaie de joc”.


Ulterior acesta şi-a explicat nemulţumirea în faţa jurnaliştilor – „cei care suntem în Comisia de cultură, învăţământ şi sport şi care, cât de cât, mai cunoaştem ce performanţe are fiecare club, dacă participă sau nu sub sigla federaţiei – şi care este totuşi un punct obligastoriu –, înţeleg şi partea sentimentală a fiecăruia, că normal există afinităţi, dar totuşi, să aloci nişte sume în stânga fără să ţii cont de dreapta, fără să ai un pic de aplecare asupra muncii fiecăruia, chiar mă depăşeşte. De aceea am şi plecat, să nu fiu pus în postura de a vota aşa ceva(..) Eu spun că banii pentru sport nu se distribuie aşa cum trebuie. Şi mi se pare normal că cei care suntem în comisia de sport să stabilim, ca de aia suntem acolo, altfel stăm acasă. Dar nimic nu se întâmplă normal în acest consiliu judeţean”. Ostaficiuc a explicat la finalul şedinţei „domnul Negoiţă a părăsit sala pentru că a avut motive, probabil, biologice. Proiectul de repartizare a unor sume către mai multe structuri sportive care trebuie să îşi desfăşoare activitatea conform legii s-a aprobat”.

4 COMENTARII

  1. Critic constant? Glumesti. E mult prea mult pentru Negoita. Il flatezi. Practic, dl Negoita a facut azi un joc. A avut interes sa faca circ, pentru ca Asa I-a pus stapanul sau. Tu ai scris, iar la fix 9 minute, linkul de la acest material a ajuns pe un mail la Bucuresti. Proprietarul mailului a primit si un SMS ca sa verifice „posta”. Mai vreti?

  2. sa-ti scoti fata din incurcaturile de prin Italia si Spania, am fost bun. Cand te-am pus secretar executiv in locul lui Nicu Tatu, iar am fost bun. Cand ti-am sponsorizat la mine la firma mese si chefuri sindicale, iar am fost bun. Acum ai marcat in partea cealalta si musti la comanda colegilor nostri de partid aserviti grupurilor de interese. Cand te opresti, Adriane si mai ales: nu ti-e rusine? Ai plecat demonstrativ de la sedinta CJT numai ca sa le arati noilor stapani ca faci jocul. De ce nu ti-ai dat demisia? Marlanule

  3. Domnule Negoita,
    I-a exemplu de la Titu.
    Fa-te frate cu toti ca sa traiesti bine.
    Si ataca pe la spate.
    In fata fii calm.
    Ce naiba eu sa te invat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.