Pedepse necruţătoare pentru traficanţii de minore din gruparea Moldovan

Pedepse necruţătoare pentru traficanţii de minore din gruparea Moldovan

2
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a dat pedepse dure în dosarul în care au fost judecaţi mai multe persoane din gruparea Moldovan, acuzate de trafic de persoane, trafic de minore şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Gruparea ţigănească scotea la “produs” în fiecare zi între şase şi zece tinere, fiecare având normă să se întoarcă cu cel puţin 100 de euro pe zi.


Toţii banii ajungeau la proxeneţi, care ţineau majoritatea banilor. În urma unei ample operaţiuni a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” şi a trupelor speciale, membrii grupării au fost reţinuţi în noiembrie 2010.

Liderul grupării, Daniel Moldovan, a primit o pedeapsă de 11 ani şi şase luni cu executare. Mircea Moldovan a fost condamnat la 11 ani închisoare fiind găsit vinovat pentru trafic de persoane în formă continuată, trafic de minori şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, în timp ce Moldovan Lucreţia şi Varadi Lucreţia au primit zece ani şi şase luni de puşcărie. De asemenea, traficanţii de persoane au fost obligaţi să plătească despăgubiri morale de 30.000 euro către două dintre minoare exploatate. Sentinţa poate fi atacată cu apel.

2 COMENTARII

  1. bravo!insa rusine pt decizia de saptamana trecuta cand sa dat condamnare cu suspendare celor din lotul Lugoj (Sauca,Bodea etc).Au pus pe liber capii retelei de droguri pt ca ….au cooperat!in fapt au dat pe topogan niste amarasteni consumatori !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.