Timişoara, iar surprinsă de iarnă

Timişoara, iar surprinsă de iarnă

7
DISTRIBUIȚI

„La comandamentul de iarnă al Primăriei Municipiului Timişoara convocat de primarul Gheorghe Ciuhandu s-a cerut societăţilor implicate în deszăpezire, ca la noapte să se acţioneze cu toate utilajele astfel încât până dimineaţă să fie curăţate arterele pe care circulă mijloacele de transport în comun, intersecţiile şi podurile şi pasajele rutiere”, anunţa municipalitatea, ieri după amiază, prin intermediul unui comunicat de presă.


 Dincolo de promisiuni, şoferii s-au confruntat de dimineaţă cu cruda realitate de pe şosea – drumuri deszăpezite doar de roţile maşinilor din trafic şi porţiuni de şosea numai bune pentru sporturi extreme. În cartierele de la marginea Timişoarei, chiar şi pe marile bulevarde, la prima oră a fost balamuc. Pe străzile laterale, haosul era total, grămezile de zăpadă strânse până acum fiind acoperite de un nou strat de omăt.   În zona centrală, muncitorii de la Retim se chinuiau prin intersecţii, iar „lamele” făceau curat pe drumuri ca şefii să poată raporta că e bine-n oraş.

7 COMENTARII

  1. atat tziganul de ciuhandu cat si porcul de cojocariu poarta intreaga responsabilitate ptr. cea ce se intimpla in timisoara acum.au dat la baitii destepteti deszapezirea orasului, fara ca sa aibe macar un mijloc adecvat de deszapezire. doar camioanele cu lama si in spate o maimuca cu lopata aruncand la sare. nu tu freze , nu tu rotative , nimic , nimic , nimic.ba mai mult o firma de deszapezire a castigat cu o oferta de tot cacatul , numai 6000 de euro/km deszapezit !
    si unde mai pui , ca pina mai ieri botul imblanit-ciuhandu era in concediu iar porcu’ de cojocariu isi extirpa cxxxx prin austria!
    vorba tziganului: e inadmisibil domle-sa raspunda cu capul aceste doua gunoaie care au umplut timisoara de tzigani , mafii imobiliare si a terenurilor , mafii ale licitatiilor si lucrarilor , mafii ale politiei locale , mafia angajarii tarfelor si handicapatilor din primarie. iar toate organele de control si audit , culmea ca intotdeauna ai gaseste ,,albitzi” ! mai DNA-ULE poate ne explici si noua cum ?

  2. NU TREBUIE SA NE MIRAM !!!!!!!!!!!!! RETIM-ul si cine mai are contract de dezapezire in Timisoara NU SI-AU FACUT DELOC TREABA , PARCA INTENTIONAT -DE LA PRIMA ZAPADA SI PANA IN PREZENT !!!!! DEGEABA LE-A CERUT CIUHANDU SA-SI FACA TREABA!!!!!!!!!!! EI FAC CE VOR ,SAU EXECUTA ORDINELE ALTORA ! PE STRAZILE PRINCIPALE (vezi Brancoveanu) au actionat la prima cadere de zapada dupa 3-4 zile ,iar pe strazile perpendiculare celor principale (vezi SNAGOV) nu au actionat ABSOLUT DELOC!!!!!!!!!!!!!!!

  3. norocul strazilor secundare mai este ca mai gasesti cate un lucrator de la retim etc care sa stea pe acolo si baga lama ca altfel…..ex:zona Steaua.
    o lucratura de kkat marca Ciuhandu &co turma !!!!

  4. daca faci parte din cocina jegului barbos,mai bine abtine-te si uitate in jurul tau ce se intampla in tot orasul asta de cacat,de tigani si de hoti din primarie si pana in consiliul judetean.m-ie jena si lehamite de tot ce vad in legatura cu primaria tm.Pe strazile mici din cartiere,in 10 zile de cand s-a pus zapada nu a trecut un utilaj de dezapezire,mi-am distrus scutul la masina si cine stie ce o mai fi stricat pe sub ea.Sa dea dzeu,Ciuhi sa moara inecat in zapada impreuna cu toti acolitii sai,si sa crape irma in el cat de repede!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.