Timişorenii iau la mişto operaţiunile de deszăpezire ale primăriei

Timişorenii iau la mişto operaţiunile de deszăpezire ale primăriei

6
DISTRIBUIȚI

Timişorenii fac haz de necaz când este vorba despre modul în care Primăria Timişoara s-a ocupat de deszăpezirea oraşului în ultimele zile. În timp ce viceprimarul Adrian Orza declara că societăţile plătite să „elibereze” oraşul au făcut tot ce au putut cu utilajele pe care le au, pe adresa de e-mail a redacţiei am primit o fotografie de la cititori, surprinsă, astăzi, pe Intrarea Zânelor din zona Circumvalaţiunii.


Deszăpezirea este făcută de jucării – un buldozer şi un camion, supravegheate de o maşină de Poliţie. „Munca este în toi. Le mulţumim autorităţilor timişorene! Chiar şi pe străzile lăturalnice, precum Intrarea Zânelor (zona Circumvalaţiunii), cu susţinerea Poliţiei Rutiere. Utilajele eliberează străzile, pentru ca să devină accesibile atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni”, au comentat, ironic, fotografia trimisă Viktoria şi Mircea Cimerovici . Dacă ai surprins imagini sau fotografii cu haosul provocat de iarnă trimite-le pe PRESSALERT.ro

6 COMENTARII

  1. Pe barbosul de la primarie il doare-n pix de dezapezire. Si-a dat examenul competentei sale si de aceasta data. Cine PLM il va mai alege pe omu’ cu fatza imblanita ??

  2. Ma intreb ce ar fi putut face militia rutiera in cazul asta?? Ca abia se pot deplasa si aia…Totusi aveti grija sa nu vina supermenii locali, care dupa ce au tras un joint din sudoarea lu` sefu`, o f…si pe mumasa si pe tac`su…ca v-ati ars…asta evident daca ii bagati in seama..

  3. Nu va este rushine sa tot injuratzi autoritatzile locale, ciumpalacilor ?!? Luatzi o lopata in mana si marsh afara la deszapezit strazile, asteptatzi sa va faca don’primar totul, pomanagiilor ?!?

  4. De cine vorbesti comunitarule? De ,,DON`primar,,??
    Gura pacatosului adevar graieste…
    Maine mergi la don`primar ca te avanseaza.

    p.s.
    Autoritatile alea cheltuie banii nostrii pe o dezapezire care e sublima dar nu exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.