Anchetate penal pentru că au cerşit cu copiii în braţe

Anchetate penal pentru că au cerşit cu copiii în braţe

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au depistat pe b-dul Republicii din Timişoara două femeie care cerşeau.


V. Venus, de 29 de ani, şi S. Elena,  de 31 de ani, ambele din Baia Mare, încercau să-i înduplece pe şoferii opriţi la semafor arătându-le copiii pe care-i purtau în braţe. Acestea s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de a îndemna ori a înlesnii practicarea cerşetoriei de către un minor sau tragerea de foloase de pe urma practicării cerşetoriei de către un minor, fapte pentru care riscă închisoarea şi decăderea din drepturile părinţeşti.

1 COMENTARIU

  1. Eu ma intreb, comunitarii ce au pazit pana acum?? In vara lui 2011 am facut un experiment.Am sunat la comunitari la 0256246112 de fiecare data cand ma agasau cersetorii la semafor.Am fost nevoit intr-o zi sa trec in decursul a doua ore de 5 ori pe Calea Aradului.De fiecare data am sunat la ei, si de fiecare data cucoana cea acra de la capatul telefonic mi-a zis ca ,,acum echipajele din teren sunt la o interventie,, dar le va dirija in zona imediat.Dupa al cincilea telefon am stat aproximativ 20 min la semaforul de pe Ardului colt cu Linistei, si nu a venit absolut nici un ,,echipaj,, comunitar.
    Cum dealtfel nu au venit la nici un telefon de pana atunci.
    Se pare ca datorita misiunilor grele antidrog si antitero pe care le au, au uitat atributia lor de baza, respectiv adunatul cersetorilor de pe drumuri.
    Anul asta o sa fac plangere scris la ei de fiecare data cand sunt sunati sa ia masuri si pe ei ii doare in cashcheta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.