Ayatollah-ul portocaliu Sorin Frunzăverde pleacă la PNL UPDATE 2 Cine este îngrijorat...

Ayatollah-ul portocaliu Sorin Frunzăverde pleacă la PNL UPDATE 2 Cine este îngrijorat şi cine bucuros

10
DISTRIBUIȚI

Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PD-L şi preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin ,  va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş Severin, din partea USL, funcţie pe care o deţine şi în acest moment. Anunţul a fost făcut de  Dan Radu Ruşanu, cel care coordonează activitatea filialelor PNL din vestul ţării.

Demisia acestuia din PD-L intervine la scurt timp după scandalul Moldomin, în care a fost arestat vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, şi în care sunt implicaţi mai mulţi dintre oamenii săi de încredere, inclusiv consilierul judeţean Iosif Chişărău, inculpat şi denunţător în dosar. Acesta era în legătură  Marian Mihăilă, fost ofiţer de Securitate şi SIE,  acum prorector al Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, unul dintre oamenii de încredere ai lui Frunzăverde.  Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Alături de Frunzăverde vor pleca 42 de primari şi trei deputaţi, care  se vor înscrie în PNL.

UPDATE 2 Liderul PSD Caraş Severin, Ion Mocioalcă, a comentat trecerea fostului inamic politic în tabăra PNL şi implicit în USL, declarând că „Aş putea să spun că sunt foarte îngrijorat că în Caraş Severin nu mai există Putere şi Opoziţie.


Însă, sigur, e o glumă. Nu mă surprinde câtuşi de puţin plecarea lui Sorin Frunzăverde din PD-L deoarece el a avut permanent poziţii constant critice atât la adresa guvernului Boc, cât şi la adresa conducerii PD-L. Cu siguranţă începe un proces de destructurare a PD-L. Nici demisia de astăzi din PD-L a primarului Slatinei nu e întâmplătoare. Nu mă bucură că în Caraş Severin, USL va avea peste 90%, ci că în fiecare zi sunt tot mai mulţi oameni siguri de victoria noastră. Nu ştiu nici un scandal de corupţie legat de numele lui Frunzăverde. E mai importantă destructurarea PD-L decât părerea mea personală”. Până acum, liderul PNL Caraş Severin, Marcel Vela, care a şi negociat transferul surpriză, nu a putut fi contactat până acum.

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a comentat venirea lui Sorin Frunzăverde din PD-L la PNL ca fiind „o lovitură serioasă la adresa PD-L. Arată degringolada din interiorul acestui partid. Rămâne de văzut şi cum va recepta electoratul această mişcare. Din câte ştiu, domnul Frunzăverde a avut o relaţie civilizată cu organizaţiile USL din judeţ şi nu văd o mare problemă de compatibilizare”. Mult mai dezinvolt a fost liderul PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu care a declarat că ” mă bucur că Sorin Frunzăverde a luat această decizie. Este un om pentru care am o mai veche apreciere, un om veritabil de dreapta, care a încercat oprirea din derapaj a PDL, dar care, în cele din urmă, a realizat că asta nu se mai poate întâmpla. Evident, gestul său slăbeşte substanţial PDL şi întăreşte PNL. Sunt convins că şi alţi membri ai PDL, dintre cei de valoare, atât marcanţi, cât şi simpli, vor părăsi PDL-ul şi vor veni înspre noi zilele următoare”.

 

10 COMENTARII

  1. Vrea iar CIOLAN!!! USL-istii sunt fraieri daca il primesc. Alt mason, deci papusar!!!Nu mai spun ce jaf a facut cu Camora lui in Caras… Groaznic!!!

  2. Bravo,Robule iar vii cu „catelus cu parul cret”.Pai daca Frunzanvant avea probleme cu orientarea de dreapta in PDL,acum unde a ajuns? Sluga la PSD ca doar n-ai tupeul sa-mi zici ca voi PeNeLe reprezentati ceva in USL.Slugi neghioabe amatoare de ciolan, ATAT.Mare e gradina nerusinarii…..

  3. Vai de mama lor de politicieni, i-as scuipa pe toti in ochi, niste nemernici, cacaciosi si imputiti.
    Dumnezeu ii sus si o sa ii aiba in paza :))
    Amin!

  4. Ce bou este Mocioalca ala,cica nu stie nici un scandal de coruptie in care sa fie numele lui Frunzaverde. Prietene,este CRETIN,dar de OMER RADOVANCOVICI CARE SE APROPIE CU PASI REPEZI SPRE PUSCARIE AI AUZIT? NICI CA NUMELE LUI FRUNZAVERDE APARE CA PROTECTOR AL ACESTUI CONTRABANDIST DE TIGARI,IN INTERCEPTARI,AI AUZIT? CRED CA FRUNZAVERDE VA FI SALTAT ! F.BINE AR FI. LA BULAU CU ACESTI INFRACTORI,JEGURI PENALE,ORDINARI.
    BETIVANUL DRAQ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.