Cum îl slugărea pe adjunctul de la Finanţele Publice inspectorul valet personal

Cum îl slugărea pe adjunctul de la Finanţele Publice inspectorul valet personal

5
DISTRIBUIȚI

Fostul director adjunct al Finanţelor Publice Timiş, Gabriela Ionescu, trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită şi trafic de influenţă, i-a transformat pe subordonaţi în valeţi.


În faţa anchetatorilor de la DNA, un angajat de la Inspecţia Fiscală a declarat că „eram solicitat de doamna directoare să o duc la coafor şi să o duc înapoi acasă, mai făceam diverse servicii cum ar fi plăteam la bancă curentul, telefonul, gazele şi de multe ori stăteam cu muncitorii care lucrau la casa de la Moşniţa, duceam maşina dânsei la spălat (..) mă trimitea să-i fac cumpărăturile casei, să o anunţ când are de mers la medic, deci eram un fel de om al casei”. Când nu-i slugăreau pe acasă, subordonaţii Gabrielei Ionescu trebuiau să-i îndeplinească ordinele ilegale care-i aduceau sume importante de la protejaţi.

5 COMENTARII

  1. De ce nu pomeneste nimeni de slugile lui Olari Ionel cel mai mare hot si infractor din vestul tarii.De ce nu pomeniti de sluga si valetul principal Frugina Florin care da cu limba zilnic la Olari .De ce derbedeul de Olari sta in libertate?
    De ce Dragos Bota nu ai curajul sa scrii de infractorul nr 1 al Finantelor Timisene Olari sa stie lumea ce infractiuni a facut si mai face te are la mana cu ceva,sau te-a cumparat ?
    CRed ca asta ii raspunsul ca taci malc si nici un cuvantel?
    Oameni buni nu are nimeni curajul sa il demaste si sa il dea pe mana dna-ului pe acest infractor de Olari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.