Contrabandiştii de ţigări lucrează la foc continuu. Vezi ultimele capturi

Contrabandiştii de ţigări lucrează la foc continuu. Vezi ultimele capturi

2
DISTRIBUIȚI

Contrabandiştii de ţigări lucrează la foc continuu, dovadă fiind şi ultimele capturi făcute în ultimele 24 de ore la graniţa cu Serbia. Poliţiştii au oprit, azi noapte, în Mosniţa Nouă, un autoturism condus de T. F. Stelian, din Moraviţa. În urma controlului autoturismului au fost găsite 2.716 pachete de ţigări sârbeşti. Autoturismul a fost indisponibilizat, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost reţinut  pentru 24 de ore.

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au observat, sâmbătă seara, că o barcă se îndreaptă dinspre malul sârbesc spre localitatea Schela Cladovei.


Barca a ajuns pe malul românesc, unde au fost aruncate mai multe colete, după care s-a întors în mare viteză în Serbia. Agenţii au reţinut trei suspecţi care se pregăteau să încarce coletele – B. Iulian, P. Cătălin şi V. Tiberiu, cu vârste cuprinse între 26 şi 37 de ani, toţi  din Drobeta Turnu Severin. La faţa locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 9.830 de pachete cu ţigări mărcile Pall Mall, Viceroy şi Fast. Acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de iniţiere a unui grup infracţional organizat şi contrabandă , cei trei au fost arestaţi pentru 20 de zile.

Ieri, agenţii din Caraş Severin au oprit pentru control un autoturism Opel Vectra care circula pe DN 57, în apropierea localităţii Nicolinţ. În maşina condusă de  B.Adrian, în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în Cărbunari, au fost descoperite 890 pachete de ţigări, marca Fast. Şoferul s-a ales cu dosar penal, iar ţigările confiscate.

2 COMENTARII

  1. se pare ca pe frontiera si prin vama e vraiste. ori nu se vrea ori nu se poate. ce fac oare serviciile specializate daca cei care lucreaza in structurile din zona nu-si fac treaba si inchid ochii. premierul spunea ca va scoate in 60 de zile o gramada de bani din evaziune. Cum o va face daca cei platiti nu-si fac treaba?

  2. Daca prin frontierele tarii intra tigari in nestire cu compkicitatea clara a functionarilor care lucreaza acolo ce fac atunci serviciile speciale anticoruptie, DGA,DNA,DGIPI sa stopeze activitatile acestora???
    Oare nu sunt platiti de noi toti ca ei sa se dea smecheri cu sigle si banderole agatate smechereste te miri pe unde?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.