De ce s-a amânat judecarea dosarului „şpagă la Finanţe”

De ce s-a amânat judecarea dosarului „şpagă la Finanţe”

6
DISTRIBUIȚI

Primul termen din dosarul DNA „şpagă la Finanţe”, în care au fost trimişi în judecată fostul director adjunct Gabriela Ionescu şi complicele acesteia, Dinu Călin, pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost unul extrem de scurt.


Cei doi inculpaţi au fost aduşi, astăzi, separat de escortă la Tribunalul Timiş. Până la sosirea completului, Gabriela Ionescu a discutat cu cei doi avocaţi ai săi. Judecătorul a constatat că la dosar există o adresă trimisă de avocatul lui Dinu Călin prin care anunţă că a reziliat contractul de asistenţă juridică pe care-l avea cu acesta. Dinu Călin a refuzat să fie apărat de un avocat din oficiu şi a cerut un termen pentru a-şi angaja un alt apărător. Instanţa a admis cererea, fixând următorul termen peste o săptămână şi le-a cerut avocaţilor ca, dacă au chestiuni prealabile de invocat, să le depună în scris cu două zile înainte de termen pentru a putea fi studiate.

6 COMENTARII

  1. Dar pana cand se amana debarcarea sefilor de serviciu din control – Bardas, Stefan, Pascu etc. sustinuti de Ionescu si complici la toate mizeriile acesteia, asteptam din partea ANAF o curatenie de primavara benefica finantelor timisene…

  2. RUSINE SEFILOR DE SERVICIU DE LA ANAF TIMISOARA: STEFAN,PASCU SI BARDAS RUSINE SA LE FIE MA GANDESC LA NOI AGENTI ECONOMICI CARE AM AVUT PROBLEME CU EI SUNT NISTE NENOROCITI FRUSTRATI SI BOLNAVI NU AU CE CAUTA LA CONTROL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.