Dosarul „şpagă pentru PD-L”, amânat pentru evaluări

Dosarul „şpagă pentru PD-L”, amânat pentru evaluări

4
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a amânat, astăzi, judecarea dosarului „şpagă pentru PD-L” în care fostul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Cornelia Corescu, şi fostul secretar general al PD-L Timiş, Vasile Medeşan, au fost condamnaţi anterior de tribunal la închisoare cu executare. Avocaţii Corneliei Corescu au solicitat amânarea judecării recursului pe motiv că unul dintre apărători este plecat la o altă cauză şi pentru a se întocmi un referat de evaluare de către Serviciul de probaţiune.


Instanţa a admis amânarea pentru realizarea acestei evaluări motivând că ” s-a consolidat o practică a acestor referate, importante în stabilirea pedepselor”. Ulterior şi apărătorul lui Vasile Medeşan a cerut acelaşi lucru. Apărătorii Corneliei Corescu au cerut liberarea provizorie sub control judiciar a clientei lor, în timp  ce procurorul DNA a solicitat menţinerea acesteia în arest. Fostul şef al ITM Timiş a făcut şi o cerere de strămutare a dosarului care se va judeca la sfâşitul lunii aprilie. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE Instanţa a respins cererile de punere în libertate a celor doi inculpaţi.

4 COMENTARII

  1. Sincer mi se pare cam mare pedeapsa pt. atunci udrea??sau anastase hoata de voturi???ma rog oricum madama asta e o scarba de om pe liga ca cica e pocaita,jos pedelistii cu ciobanu in frunte!!!

  2. îngerul alb2012-03-22 17:28:04
    Evaluarea psihosocială a penticostalei nu este necesară acum, era necesară înainte de investitura în funcţia de inspector sef la ITM Timiş,şi cel putin anual pe timpul exercitării funcţiei. În acest fel ar fi fost ferită de locul unde este acum şi ar fi putut să îşi desfăşoare activităţile caritabile de care face atâta caz, dar pe care nu le-a desfăşurat niciodată decât dacă îi aduceau şi ceva foloase. Agreind o tagmă neortodoxă în care legea e fărădelege şi mirosul banului e mai presus de orice, fie ei şi necuveniţi dar binemeritaţi, Cornelia Corescu şi-a ales şi locul de resedinţă temporară din penitenciar, După cele făcute cred că penitenciarul i-a asigurat un confort sporit vis a vis de cel pe care îl va primi de la societatea civilă atunci când va fi în libertatea mult râvnită !

  3. Cunosti câte ceva, domnule comentator anterior, dar dacă cineva ar fi interesat nu COreasca ar trebui studiată, ci efectele faptelor acestei PDL-iste, care prin toate manifestările ei în orice mediu a umblat, a însămânţat duşmănie, invidie, răutate, dispreţ, minciună, boală şi dispreţ. Ea cred că trebuie evaluată ca factor perturbator al societăţii, al relaţiilor interumane şi mai ales de studiat efectele faptelor acestui specimen de vietuitoare, cum bine îi spunea cineva, calitatea de OM este mult prea depărtată de aceasţă vietuitoare botezată de penticostali. INstanţa ar trebui să aibă în vedere la evaluarea psihosocială care au fost efectele dezastruase ale faptelor acestei vietuitoare, cum a reuşit această viţuitoare să conturbe o societate şi câte probleme a creat multor semeni .

  4. Frate inger alb, ai mari probleme la cerebel. Ar trebui sa-ti faci un control pe Vacarescu. Nu mai spun ca madam nu e penticostala…. Unii platesc pe pamant altii (si)dincolo. Si inca ceva: ura si razbunarea duc in iad, chiar daca esti inger. Eu, Lucifer stiu cel mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.