După ce a fost avansat la RAR, pedelistul Cândea verificat cu grila...

După ce a fost avansat la RAR, pedelistul Cândea verificat cu grila de integritate

2
DISTRIBUIȚI

Avansarea lui Dorin Cândea ca director adjunct al Registrului Auto Român va fi analizată de Ministerul Transporturilor. Anunţul a fost făcut, ieri, de ministrul Alexandru Nazare, venit să verifice stadiul lucrărilor la autostradă.


Vă reamintim că fostul şef al RAR Timiş a fost avansat după ce au apărut informaţii despre faptul că a fost condamnat pentru înamtricularea de maşini cu acte falsificate. Nazare a susţinut că ” să iau legătura cu Registrul Auto Român, o să văd ce s-a întâmplat. Avem nişte criterii de integritate foarte clare. O să fac propria verificare pe acest subiect şi o să vă spun ce se va decide. Dar este clar că criteriile noastre de integritate trebuie respectate, nu numai pentru subiectul ăsta, pentru toată lumea”.

2 COMENTARII

  1. praf in ochi aruncat prostimii, acum cand mai au cateva luni de guvernare fac si ei pe zmeii… Va spun eu cum s-a intamplat si nu mai trebuie facute atatea controale, Dorin Candea fiind hot stie ca in viata nu razbesti daca nu cunosti tabla impartirii( hotii dau spaga la paznici ca sa se faca ca dorm), el din banii facuti din furaciuni si inselaciuni a stiut sa imparta si cu partidul PDL si uite asa PDL l-a numit director pentru a merge bine treaba, si-au pus un om recunoscator si care stie ce face, ce mai conteaza ca el inmatriculeaza masini furate, important este sa vina banul la partid fiindca au doar 4 ani de guvernare. Daca este asa cintiti Candea Dorin, poate ne spune si noua de unde are asemenea avere? din salariul de director? HOT PDL! ASTA ESTE IMPREUNA CU MINISTRUL, IN PUSCARIE CU EI! stie toata lumea cum se trece R.A.R. si atunci te mai miri de ce director este acolo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.